İnönü Üniversitesispor 1920 Maraşspor'a 2-1 yenildi

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 2. Grup'ta İnönü Üniversitesispor, 1920 Maraş Spor'a 2-1 yenildi.

Yeşiltepe 3 Nolu sahada oynanan karşılaşmayı Erdem Mertoğlu, Sezgin Şahbaz, Mesut Hakalmaz hakem üçlüsü yönetti.
İnönü Üniversitesispor Enes Pehlivan, Yunus Emre Kutlu, Enes Ataş, Enes Filiz, Garip Erayabakan, Fatih Sakin, Ahmet Fevzi Ünsal, Meriç Akpınar, Engin Yıldız, Kerem Özdemir ve Ebubekir Yardım on biriyle mücadele etti. 1920 Maraş Spor ise Kadir Şentürk, Serhat Aydın, İkram Akdoğan, Halil İbrahim Kır, Cemil Karakum, Gökhan Karakum, Bahtiyar Dolma, Alaeddin Doğan Güldoğan, Cemal Deliktaş, Öner Yüzer ve Mert Ali Turgut on biriyle sahada yer aldı.

Karşılaşmanın 30’ncu dakikasında Engin Yıldız’ın kaydettiği golle 1-0 öne geçen İnönü Üniversitesispor, soyunma odasına üstün gitti. Maçın 62’nci dakikasında Cemil Karakum takımına 1-1’lik eşitliği getirdi. 75’nci dakikada Turgut Yetük, kaleci Enes Pehlivan’ın hatasını iyi değerlendirdi ve 1920 Maraş Spor’u 2-1 öne geçirdi.

Karşılaşmada kalan dakikalarda İnönü Üniversitesispor beraberlik golünü aradı ancak istediği golü bulamadı. 1920 Maraş Spor, ikinci yarıda bulduğu gollerle İnönü Üniversitesispor’u 2-1 mağlup etti.

İnönü Üniversitesispor’da oyuna sonradan giren Oğuzhan Gündoğdu, 87’nci dakikada ikinci sarı karttan gördüğü kırmızı kartla oyundan ihraç edildi.

“İmkan dahilinde oyuncularımız iyi mücadele etti”

İnönü Üniversitesispor’un teknik sorumlusu Murat Kurt, öne geçtikleri karşılaşmayı kaybettikleri için üzgün olduklarını ifade etti.
Kurt, takımın iyi mücadele ettiğini kaydederek, “İmkan dahilinde oyuncularımız iyi mücadele etti. Öne geçtik ama 2-1 mağlup olduk. Yapacak bir şey yok, önümüzdeki maçlara bakacağız. Rakip takımı da tebrik ediyoruz” dedi.

Kurt, mağlubiyeti hakeme mal etmediklerini belirterek, “Hakem kendinden emin bir maç yönetti. Mağlubiyeti buna mal etmiyoruz. Ama bence iyi bir maç yönetemedi. Orta alanda verdiği, vermediği kararlar çok tartışılır” diye konuştu.

Yorumlar 24

Bakmadan Geçme