İnönü Üniversitesi ile ilgili haberimizi kaldırdık!

İnönü Üniversitesi ile ilgili 16 Haziran'da yaptığımız haberimiz 1.Sulh Ceza Hakimliğinin aldığı karar yüzünden yayından kaldırmak zorunda kaldık.

İnönü Üniversitesi ile ilgili 16 Haziran’da yaptığımız haberimiz 1.Sulh Ceza Hakimliğinin aldığı karar yüzünden yayından kaldırmak zorunda kaldık.

DUYURU- MAHİR TEMUR

İnönü Üniversitesi’nde Prof. Mehmet Kubat’ın oğlu Muhammed Cihad Kubat’ın 36 aday içerisinde Fen Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümüne araştırma görevlisi olarak alınması haberimizden sonra jet hızıyla alınan karar sonucu haberimizi şimdilik yayından kaldırdık.

Aynı üniversitede profesör olan Mehmet Kubat’ın oğlu Muhammed Cihad Kubat’ın 36 aday içerisinde araştırma görevlisi olarak alındığını ve İnönü Üniversitesi Rektörü Ahmet Kızılay’a tek soru sorarak bunun etik mi olduğunu sormuştuk.

Muhammed Cihad Kubat’ın 36 aday içerisinde İnönü Üniversitesi’ne araştırma görevlisi olarak alındığı sabitken ve babasının İnönü Üniversitesi’nde profesörlük yaptığı ve Mehmet Kubat olduğu biliniyorken haberimizin mahkeme tarafından kaldırılma talebi üzerine 1. Sulh Ceza Hakimliğine itirazlarımızı yaptık.

Bu duyurudan sonra İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Ahmet Kızılay’a yine tek soru sormak istiyoruz:

Sayın Kızılay, 36 aday içerisinde aynı üniversitede profesörlük yapan Mehmet Kubat’ın oğlu Muhammed Cihad Kubat’ın araştırma görevlisi olarak alınması etik midir?

Bu soruya cevap verilene kadar inatla ve ısrarla sormaya devam edeceğiz.

Saygılarımla…

Kayısı Haber Genel Yayın Yönetmeni Mahir Temur

Yorumlar 3
İskender 09 Kasım 2021 12:30

Sırası geldiğinde "Bu bu milletin ? 'u müslümandır" diyorlar. Sonra da kul hakkı yiyiyorlar.

Ali 22 Haziran 2021 21:54

Sadece bu mu? Hangi yöneticinin oğlunun-kızının-damadının-gelininin-kardeşinin-akrabasının hangi bölümde işe alındığı, asistan, öğretim üyesi, memur olduğunu da yazayım mı? Hayretler içinde kalırsınız. Bunların çocuklarından dolayı dışarıdan gelen Hasan'ın, Hüseyin'in, Ayşe'nin, Fatma'nın üniversitede işe alınma şansı yok. Bunun adı da hak, adalet konuyor. Ne günlere kaldık.

Hasan özkan 22 Haziran 2021 20:26

Mahir bey bu Vaka-i adiyedendir,Üniversitelerdeki odalarda genellikle hısım akrabadan oluşur.Bence ısrarcı olma.

Bakmadan Geçme