İçişleri Bakan Yardımcısı Öztürk, Vali Toprak'ı ziyaret etti

İçişleri Bakan Yardımcısı Sebahattin Öztürk, Malatya Valiliği'ni ziyaret ederek seçim güvenliği ve genel güvenlik toplantısı düzenledi.

İçişleri Bakan Yardımcısı Sebahattin Öztürk, beraberinde MEBS Okullar Başkanı Tuğgeneral Engin Çırakoğlu, Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Akdeniz ile birlikte Malatya Valiliğini ziyaret etti.

Vali Mustafa Toprak, Vali Yardımcıları, İl Jandarma komutanı, İl Emniyet Müdürü ve İlçe Kaymakamları tarafından karşılanan Bakan Yardımcısı Öztürk Valilik Merdivenlerinde beraberindekiler ve karşılama heyetinde yer alan protokol üyeleri ile birlikte toplu fotoğraf çektirdi.

Valilik Şeref Defterini imzaladıktan sonra Vali Toprak ile bir süre görüşen Bakan Yardımcısı Öztürk,  daha sonra kendisinin ve Vali Toprak’ın başkanlığında Vali Yardımcıları ve İlçe kaymakamları ile toplantı düzenledi.

Bakan Yardımcısı Öztürk, sabah Vali Yardımcıları ve Kaymakamlarla gerçekleştirdiği toplantının ardından öğleden sonrada İl Jandarma Komutanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğü yetkilileri ve şube Müdürleri ile seçim güvenliği ve genel güvenlik konuları ile ilgili ikinci toplantısını gerçekleştirdi.
 

Bakmadan Geçme