Hikmet Karaman bilmecesi

Yeni Malatyaspor'da teknik direktör konusunun 1-2 gün içinde çözüm bulacağı belirtilirken Hikmet Karaman ile resmi anlamda halen yolların ayrılmadığı öğrenildi.

Yeni Malatyaspor’da teknik direktör konusunun 1-2 gün içinde çözüm bulacağı belirtilirken Hikmet Karaman ile resmi anlamda halen yolların ayrılmadığı öğrenildi.

Yeni Malatyaspor Hamza Hamzaoğlu ile anlaştığını duyururken Hikmet Karaman ile halen resmi anlamda ilişkinin kesilmediği öğrenildi.

İHA’nın haberine göre Hikmet Karaman ile her konuda anlaşılmasına rağmen yeni talepler öne sürerek, henüz fesih yapmaması teknik adam sorununun çözüme kavuşmasına engel olduğu belirtiliyor.

İhlas Haber Ajansı’nın haberi şu şekilde:

Yeni sezona Bolu Abant’ta hazırlanan Yeni Malatyaspor, çift antrenman temposuyla güç depoluyor. Kampta ikinci günü geride bırakan sarı-siyahlılar, Ali Ravcı yönetiminde yoğun bir çalışma programına tabi tutuluyor. Yeni Malatyaspor’un 15 günlük Bolu kampının ardından hazırlık maçlarının da olacağı ikinci etap kampına başlayacağı belirtildi. Bu arada Malatya ekibinde yeni teknik direktörün en geç perşembe günü takımın başında çalışmalara çıkacağı ifade edildi.

Hikmet Karaman’ın her konuda anlaşılmasına rağmen yeni talepler öne sürerek, henüz fesih yapmaması teknik adam sorununun çözüme kavuşmasına engel olduğu belirtilirken, konunun 1-2 gün içinde netlik kazanacağı öğrenildi.

Bakmadan Geçme