'Her ay maaşımdan 500 lira vereceğim'

Malatya'da Aslanbey Mahallesi Muhtar Adayı Mehmet Gülezgin, muhtar seçildiği takdirde aldığı maaşından her ay 500 lirayı muhtarlığına bağlı geçim sıkıntısı çeken mahalle sakinlerine vereceğini vaat etti.

Malatya’da Aslanbey Mahallesi Muhtar Adayı Mehmet Gülezgin, muhtar seçildiği takdirde aldığı maaşından her ay 500 lirayı muhtarlığına bağlı geçim sıkıntısı çeken mahalle sakinlerine vereceğini vaat etti.

Malatya’da her mahallede en az 10’un üzerinde muhtar adayı olduğunu ve herkesin “hizmet” dediği ama somut bir şey vaat etmediklerini dile getiren Aslanbey Mahallesi muhtar adayı Mehmet Gülezgin, “Seçilirsem mahallemde, muhtaç ailelere, şehit ailelerine, dul kalmış ve muhtaç sahibi ev hanımlarına aldığım maaşımdan her ay 500 lirayı bir aileye vereceğim” dedi.

Her ay farklı bir aileyi bulup bu parayı teslim edeceğim diyen Mehmet Gülezgin, “4 asil azamdan 2’sini bayan arkadaşlarımızdan seçtik. Çünkü mahallede bayan arkadaşların sıkıntılarıyla birebir ilgilenecek ve bayanların sıkıntılarını direkt dinleyebilecek 2 bayan azamız olacak" diye ifade etti.

Bakmadan Geçme