Haluk Cömertoğlu CHP'den aday mı?

Malatya AK Parti'de sular durulmuyor. Aday gösterilmeyen AK Parti Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu da AK Parti Malatya teşkilatına sert çıkış yapan başkanlar grubuna girmişti. Bugün CHP İl Teşkilatı ile bir görüşme yapan Cömertoğlu CHP'den aday olacak mı? Haberimizde...

Malatya AK Parti’de sular durulmuyor. Aday gösterilmeyen AK Parti Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu da AK Parti Malatya teşkilatına sert çıkış yapan başkanlar grubuna girmişti.

Bugün CHP İl Teşkilatı ile bir görüşme gerçekleştiren Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu’nun CHP’den aday olup olmayacağı sorusu konuşuluyordu.

Malatya CHP İl Başkanı Enver Kiraz ile yaptığımız görüşmede adayların halen kesin olmadığını ama yarın Parti Meclisi’nden sonra hem Arapgir hem de Yeşilyurt Belediye Başkan adaylarının netleşeceğini söyledi.

Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu’yla yapılan görüşmeyi doğrulayan Enver Kiraz, “Haluk Bey ile toplantımız olumlu geçti ama yarın ki Parti Meclisi’nden sonra kesinlik kazanacak” dedi.

Ayrıca bugün CHP Yeşilyurt Belediye Başkanlığı için Malatya Jeoloji Mühendisleri Odası Başkanı Erkan Özgür’ün aday olduğu konusunda ise Enver Kiraz, “Aynı şekilde Parti Meclis’inden sonra kesinleşeceğini” söyledi.

Anladığımız kadarıyla yarın Haluk Cömertoğlu CHP'nin Arapgir Belediye Başkan adayı olarak açıklanacak.

 

Kayısı Haber

Bakmadan Geçme