Halkbank Merkez Şubede Koronavirüs 

Dünyayı etkisi altına alan Covid 19 sonrası Sağlık Bakanlığınca alınan tedbirlere vatandaş çok fazla özen göstermiyor. Malatya Merkez Halkbank Şubesi'nde bir çalışanın Covid-19 testi pozitif çıktı.

Dünyayı etkisi altına alan Covid 19 sonrası Sağlık Bakanlığınca alınan tedbirlere vatandaş çok fazla özen göstermiyor. Malatya Merkez Halkbank Şubesi’nde bir çalışanın Covid-19 testi pozitif çıktı.

Malatya’da  bugün sosyal medya üzerinden Vali  Aydın Baruş ‘İlimizde son günlerde Covid-19 günlük vaka sayısında önemli oranlarda artış var. Temizlik-Maske-Mesafe kurallarına uymak çok önemli. Kurallara riayet kendimize olduğu kadar yakınlarımıza ve diğer insanlara duyduğumuz saygının göstergesidir’ diye yazması dikkat çekti.

Edindiğimiz bilgilere göre Malatya Merkez Halkbank şubesinde çalışan bir bayanın Koronavirüs testi pozitif çıkınca bankadaki 25 kişi tedbir amaçlı evlerinde karantinaya alındı. 

Çarşamba gününden buyana Halkbank'ta işlem yaptıracak vatandaşlara diğer şubelerden işlem yapmaları önerildiği iddia edildi. Halkbank Merkez şubeye diğer şubelerden destek geldiği ve yakın zamanda açıklama yapılacağı bildirildi.

Mahir Temur- Kayısı Haber

Bakmadan Geçme