Hakan Er, Ramazan Bayramını kutladı

FÜDER Başkanı ve Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkan Vekili Hakan Er, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Kısa adı FÜDER olan Fırat Havzası Tıbbi Cihaz Üreticileri ve Tedarikçileri Derneği Başkanı ve Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkan Vekili Hakan Er yayınladığı mesajında, "On bir ayın sultanı olan mübarek Ramazan ayında yardımlaşma, dayanışma ve paylaşmanın en üst noktalara çıktığı, sevgi, hoşgörü ve kardeşlik duygularının güçlendiği bir manevi atmosferi hep birlikte Millet olarak yaşadık. Ramazan ayına girdiğimiz günlerde dünya gündemine yine Filistin oturdu ve Kudüs kasıtlı bir şekilde katil İsrail'in başkenti ilan edilerek, bu karara tepki gösteren Filistin halkına yine kurşun yağdırıldı. Onlarca Filistinli kardeşimizi kaybetmenin hüznünü yaşadık. Türk Milleti olarak, inancımızdan ve tarihi mirasımızdan emanet olarak gelen bu meselede dik duruşumuzu her zamanki gibi tüm dünyaya göstererek, kararlılığımızı ortaya koyduk. Ramazan Bayramına girerken bu uğurda şehadet şerbeti içen 60'tan fazla kardeşimize rahmet diliyorum" şeklinde konuştu.

Hakan Er açıklamasında, "Bugün dünyanın dört bir yanında, Doğu Türkistan'da, Arakan'da, Filistin'de, Afganistan'da, ve diğer birçok İslam ülkesinde soydaşlarımıza ve din kardeşlerimize karşı büyük bir soykırım ve zulüm yapılmaktadır. Bayramlarda sevinçlerimizi yaşadığımız kadar, bu zulümler sebebiyle hüzünleri de beraber taşıyoruz yüreğimizde. İşte bu nedenledir ki, bu kutlu günlerde Yüce Allah'tan diliyorum ki, zalimlerin tüm zulümleri ellerinde patlasın, zulmeden güçleri zayıflasın, tüm mazlumlara felah ve kurtuluş ihsan olunsun" ifadelerine yer verdi.

Türk Milleti'nin bayramları canlı ve diri tutan, bayramlara hayat veren bir Milli kültüre ve Milli şuura sahip olduğunu da dile getiren Hakan Er, "Ramazan Bayramı'nın başta Malatyamız olmak üzere, Aziz Milletimize ve Türk İslam alemine hayır, huzur, birlik ve dirlik getirmesini Yüce Mevla'dan niyaz ediyor, Ramazan Bayramınızı en içten dileklerimle tebrik ediyorum" dedi.

Bakmadan Geçme