Hakan Er: Kayısı Haber Malatya'nın göz bebeği olacak

Malatya Kayısı Haber portalı imtiyaz sahibi ve Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyesi Hakan Er, kayisihaber.com haber portalımızın yayın hayatına başlaması ile ilgili açıklamalarda bulundu.

kayisihaber.com imtiyaz sahibi Hakan Er açıklamasında sitemizin kuruluş amaçlarından, misyon ve hedeflerinden bahsederek, "Milli ve manevi değerlerimize, ülkemize ve devletimize sıkı bağlılık prensibiyle yayınlarını sürdürecek olan kayisihaber.com, haktan ve hakikatten yana, özgür ve tüm kitleleri kucaklayıcı bir yayıncılık anlayışı ile Malatyamız'ın internetteki göz bebeği olacak." dedi.

İmtiyaz sahibimiz Hakan Er'in açıklaması şöyle: 

"Kayısı Tadında Haberler Vermek" ümidiyle tüm hazırlıklarını tamamlayan Malatya Kayısı Haber, 10 Kasım 2016 tarihinde www.kayisihaber.com adresinden yayın hayatına başladı.

Yılların gazetecilik birikimine sahip ekibiyle, kayısı başkenti Malatya'dan güncel haberleri farklı bakış açısı ile Malatyalılar ve Malatya'yı sevenlere aktarmayı hedefleyen Kayısı Haber, çok yakında birçok usta kalemi de okurlarıyla buluşturacak.

Kayısı Haber, Basın Meslek İlkeleri'ne ve toplumun genel kültür yapısına her zaman sadık kalacak ilkesel internet yayıncılığını hedefliyor. Milli ve manevi değerlerimize, ülkemize ve devletimize sıkı bağlılık prensibiyle yayınlarını sürdürecek olan kayisihaber.com, haktan ve hakikatten yana, özgür ve tüm kitleleri kucaklayıcı bir yayıncılık anlayışı ile Malatyamız'ın internetteki göz bebeği olacak.

Kayısı Haber, ismini aldığı kayısıyı ve onun baş şehri Malatya'yı tüm dünyaya güzellikleriyle, tarihsel, kültürel ve sanatsal değerleriyle tanıtma misyonunu ilke edindi.

Malatya internet haber yayıncılığında en yüksek teknolojik altyapıya sahip olan www.kayisihaber.com sitemiz, Türk Telekom Gayrettepe Veri Merkezi'nde barındırılan kendi web sunucuları ile yayın yapmaktadır. Yine kendi yazılımımızı, şirketimiz bünyesinde hizmet veren Medya İnternet üretimiyle kullanıyoruz. Tüm bu özelliklerimizle Malatya'nın en kaliteli, hızlı ve teknolojik sitesi olmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Kayısı Haber'i sosyal medyada takip edip beğenerek, Malatyamız'a hizmet yolundaki gayretlerimize desteklerinizi bekliyoruz.

www.facebook.com/kayisihaber
twitter.com/kayisihabercom

Kayısı Haber ismiyle yayın hayatına başlayan www.kayisihaber.com'un vatanımıza, milletimize, Malatyamız'a ve sevgili Malatyalılar'a hayırlı olmasını diliyor, saygılarımı sunuyorum.

Hakan ER
www.kayisihaber.com - Malatya Kayısı Haber Portalı
CEO / Kurucu İmtiyaz Sahibi

Bakmadan Geçme