Gürkan Yeni Malatyaspor'a da el attı

Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, YMS Kulüp Başkanı Adil Gevrek'e 'Aday olma' dedi mi? Gürkan'ın Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı adayı kim? Haberimizde...

Selahattin Gürkan Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı olduktan sonra Büyükşehir’de birçok şeye el atmış ve sıkı tasarruf tedbirleri almasıyla adından çokça söz ettirmişti.

Büyükşehir’de şirket genel müdürlerinden, daire başkanlıklarına, mesailerin kaldırılmasından kiralık araçların kullanımına kadar birçok konuda değişiklik yapmıştı.

Büyükşehir Belediyesi’nde birçok değişikliğe giden Gürkan, Yeni Malatyaspor’da da bir değişiklik planının olduğu iddiası iki gündür kulislerde konuşuluyor.

20 Haziran’a kadar yapılması beklenen Yeni Malatyaspor Genel Kurul’unda işadamı Şevket Salik’in başkanlığa adaylığını koyacağını ve Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın destek verdiği iddia ediliyor.

Hatta bu gelişmelerden önce Selahattin Gürkan’ın Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Adil Gevrek’e “Aday olma” dediği ve Şevket Salik’e destek vereceğini aktardığı iddiasını belirtmek isteriz.

Adil Gevrek’in tekrar aday olup olmaması belirsizliğini korurken iş adamı Şevket Salik’in önümüzdeki günlerde yapılacak Kongre’de aday olacağı kesin gözü ile bakılıyor.

NOT: Yaptığımız haberden sonra Başkan Selahattin Gürkan'dan açıklama geldi. İşte o açıklama:

“Yapılan haber gerçeği yansıtmamaktadır. Adil Gevrek Başkanın Yeni Malatyaspor'u Süper Lig'e çıkaran ve şu anda başarılı bir grafik gösterek takımın 5.sırada olmasında büyük emeği olan bir klüp başkanıdır"

Kayısı Haber


 

Yorumlar 1
Nadir 16 Mayıs 2019 02:32

Malatyasporu 3. Ligden alıp süper ligde 5. Sıraya kadar çıkaran avrupaya gitmeyi düşünürken başkan bey ne yapmaya çalısıyor ? Yazık etmeyin. Malatyata yazık ettik bar malatyaspora yazık etme !!!

Bakmadan Geçme