Gürkan'dan zabıta görevlilerine teşekkür belgesi

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Battalgazi Belediyesi Zabıta personelinin örnek davranışından dolayı teşekkür belgesi verdi.

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, 9 Kasım 2016 tarihinde İnönü Caddesinde meydana gelen kaza sonrası Battalgazi Belediyesi zabıta görevlilerinin örnek davranışlarından dolayı Zabıta Müdürlüğü personeli İhsan Özyaprak, Ertuğrul Şener, Serhat Sarıcı ve Selim Akboğa’ya teşekkür belgesi verdi.

Battalgazi Belediye Başkan Yardımcısı Abdulvahap Şerefhanlı ve Zabıta Müdürü Mehmet Dalmaz’ın da hazır bulunduğu kabul ziyaretinde konuşan Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Zabıta Teşkilatının önemine dikkat çekerek, “Zabıta biliyorsunuz yerel yönetimlerimizin kolluk kuvvetleridir. Genel idarenin kolluk kuvvetleri polisler, yerel yönetimlerin kolluk kuvvetleri de Zabıta’dır. Zabıta görevlileri sadece belediye sınırlarımız içerisinde asayişi, eksik ve aksaklıkları takip edip gidermenin ötesinde ayrıca sosyal sorumluluk anlayışı içerisinde 9 Kasım’da İnönü caddesinde vuku bulan bir trafik kazasına tanıklık ettiklerinde, hemen o kazaya müdahale etmeleri, kazazedelerin başka biriyle husumete varacak davranışlarının önüne geçmesi ve yaralı olan kazazedemizi zabıta aracıyla ilk müdahalesi yapılmak üzere sağlık kuruluşuna götürmelerinden dolayı zabıta arkadaşlarımızı tebrik ediyor, kutluyorum. Çalışmalarında başarılar diliyorum. Belediye olarak sadece yazılı metinlerle sıralandırılmış bir görev anlayışının ötesinde, yazılı olmayan gelenek, göreneklerde belirtilen görevlerimizi de en güzel şekilde yerine getirmeye çalışıyoruz. Arkadaşlarımız tebrik ediyorum” dedi.

Yorumlar 10

Bakmadan Geçme