Gençler kentin nabzını tutmaya devam ediyor

Malatya Büyükşehir Kent Konseyi Gençlik Meclisi belirli aralıklarla düzenlediği sokak röportajlarıyla kentin nabzını tutmaya devam ediyor.

Malatya Büyükşehir Kent Konseyi Gençlik Meclisi belirli aralıklarla düzenlediği sokak röportajlarıyla kentin nabzını tutmaya devam ediyor.

Bu kapsamda daha önce “Gençliğin En Büyük Sorunu Nedir?” ve “Sosyal Medya Bizleri Nasıl Etkiliyor?” sorularını sorarak vatandaşlardan cevap alamaya çalışan Kent Konseyi Üyeleri, Üniversitesi Kampüsünde de gençlerle röportaj yaptı. Kent Konseyi Üyeleri, gençlere “Kitap okuyor musunuz", "Hangi sıklıkta kitap okuyorsunuz" ve “Ne tür kitaplar okuyorsunuz" şeklinde üç soru yönelterek, hem görüş sahibi olmaya çalıştı, hem de gençleri kitap okumaya teşvik etti. Üniversitelilerin büyük ilgi gösterdiği sokak röportajlarıyla ilgili açıklama yapan Büyükşehir Kent Konseyi Gençlik Meclisi Yürütme Kurulu Üyesi İbrahim Tercan, “Gençlik Meclisi olarak yaptığımız bu röportajın amacının kitap okuma konusunda özellikle üniversiteli arkadaşların ne derece meraklı olduğunu tespit etmekti. Hem belli bir görüş elde edebilmek hem de kitap okumaya teşvik edebilmek adına yaptığımız bu çalışma umarım faydalı olmuştur. Gençlerin yaptığımız röportajlara ilgisine teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

Öte yandan Büyükşehir Kent Konseyi Gençlik Meclisinden yapılan açıklamaya göre sokak röportajlarının dönem dönem farklı sorularla devam edeceği belirtildi.

Bakmadan Geçme