Genç MASTÖB'den gençlik semineri

Genç MASTÖB tarafından İstanbul'da düzenlenen programına Kişisel Gelişim Uzmanı Sıtkı Aslahan'ın konuşmacı olarak katıldı.

Genç MASTÖB tarafından İstanbul’da düzenlenen programına Kişisel Gelişim Uzmanı Sıtkı Aslahan’ın konuşmacı olarak katıldı.

Malatya Sivil Toplum Örgütleri Birliği (MASTÖB) Gençlik Kolları tarafından İstanbul Esenler Kadir Topbaş Kültür Merkezinde “ Bilinçli Aile Duyarlı Gençlik “ semineri yoğun katılımla düzenlendi.

Programa MASTÖB Genel Başkanı ve Yeni Malatyaspor kulüp Başkanı Adil Gevrek ve Yönetimi, Esenler Belediye Başkan Yardımcısı Nihat Karataş, MASTÖB Kadın Kolları Yönetimi, Malatyalı bir çok sivil toplum kuruluşu başkan ve yönetimi ile vatandaşlar katıldı.

Programın açılışında konuşan Genç MASTÖB Başkanı Bilal Elmas, sivil toplum kuruluşlarınında gençlik yapılanmasının önemine değinerek, ’Gençlik olmazsa geleceğimiz olmaz. Biz Genç MASTÖB olarak daha bilinçli bir gençliğin yetişmesi için mücadele edeceğiz’ dedi.

MASTÖB Genel Başkanı Adil Gevrek ise gençliğe büyük önem verdiklerini kaydederek, “Bir toplumun ayakta durabilmesi ve var olabilmesi için yetişkin ve bilinçli bir gençliğe ihtiyaç vardır. Çok şükür bizim İstanbul’da ve Türkiye’nin farklı yerlerinde yaşayan Malatya gençliğimiz her daim yaşadıkları ve bulundukları topluma örnek olmuştur” ifadelerine yer verdi.

Açılış konuşmalarının ardından seminere geçildi. Kişisel Gelişim Uzmanı Sıtkı Aslahan konuşmasında özellikle ’Bilinçli aile duyarlı gençlik’ konularında anne- baba ve çocuklarına önemli bilgiler verdi.

Malatyalı gençlerin birlik ve beraberlik içerisinde olmasından dolayı mutluluk duyduğunu belirten Aslahan, ’Buradaki birliktelik gençlerimizin bilgilenmesi ve gelişmesi açısından çok önemli. İnşallah bundan sonrada bu tip organizasyonlarda hep birlikte oluruz’ dedi.

Genç MASTÖB Genel Sekreteri İbrahim Balcı ise programla ilgili yaptığı değerlendirmede her zaman gurbetteki Malatyalıların yanında olmaya çalıştıklarını ifade ederek ’İstanbul’da ki Malatya gençliği bulundukları her alanda, büyüklerine örnek olduğu gibi kendilerinin de diğer gençlere yaşantı ve davranışları ile örnek olduklarını biliyoruz’ şeklinde konuştu.

Seminer sonrası MASTÖB yönetimi tarafından Kişisel Gelişim Uzmanı Sıtkı Aslahan ve emeği geçenlere plaket takdim edildi.

Bakmadan Geçme