Fabrika Voleybol Okulları'nın 23'üncüsü Malatya'da açıldı

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) tarafından bugüne kadar 22 ilde açılan Fabrika Voleybol okullarının 23'üncüsü Malatya'da açıldı.

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) tarafından bugüne kadar 22 ilde açılan Fabrika Voleybol okullarının 23’üncüsü Malatya’da açıldı.

Kapalı Spor Salonundaki açılışta renkli görüntüler oluştu.

Türkiye’nin çeşitli illerinde yetenekli olan çocukları voleybolla buluşturmayı ve ülkedeki lisanslı voleybolcu sayısını artırmayı hedefleyen Fabrika Voleybol Okulları Malatya’da da faaliyet vermeye başladı. Yapılan törenle açılan Fabrika Voleybol Okulları’nda 2005-2006, 2007-2008, 2009 ve 2010 doğumlu sporcular eğitim görüyor.

Açılışa TVF Disiplin Kurulu Üyesi Yaşar Sezikli ve Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Şube Şefi Ömer Dağdelen ile voleybol antrenörleri katıldı.

“Hem öğrenci, hem antrenör yetişecek”

Fabrika Voleybol Okulları’nın Malatya’daki sorumlusu olan Voleybol Antrenörü Muhammed Çatar, bu önemli projenin Malatya’da da hayata geçirilecek olmasının kendilerini son derece mutlu ettiğini söyledi. Çatar, bu projeyle birlikte hem öğrenci, hem de antrenör yetişeceğini vurgulayarak, “Bu proje sayesinde birçok sporcumuz, antrenörlerimiz nezaretinde eğitim alıyorlar. Bunun voleybolumuza önemli katkıları olacaktır” diye konuştu.

Bakmadan Geçme