Evkur Yeni Malatyaspor'un yeni tesisi görücüye çıktı

Bir süre önce Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanarak Evkur Yeni Malatyaspor Kulübü'ne teslim edilen yeni tesis görücüye çıktı.

Bir süre önce Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanarak Evkur Yeni Malatyaspor Kulübü’ne teslim edilen yeni tesis görücüye çıktı.

5 yıldızlı otel konseptine uygun olarak inşa edilen tesisin son halinin kulüp yöneticileri tarafından oldukça beğenildiği belirtildi.

Bir süredir otelde konaklayan Evkur Yeni Malatyaspor’un, Süper Lig’in 8. haftasında oynayacağı Fenerbahçe maçının ardından yeni tesisini kullanmaya başlayacağı ifade edildi.

Malatya İl Özel İdaresi ile Spor Toto Teşkilatı’nın ödenekleriyle 2010 yılında inşa edilen ancak sonraki dönemde faaliyete geçirilemediği için atıl durumuna düşen yeni tesisin tamamlanmış hali beğenilirken, Evkur Yeni Malatyaspor Kulübü Başkanı Adil Gevrek, Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.

“Umarım yeni evimizde güzel başarılara imza atarız”

Gevrek, yaptığı açıklamada, “Kulübümüzün her daim yanında olan Büyükşehir Belediye Başkanımız Ahmet Çakır, yeni tesisimizin tamamlanması noktasında da ortaya saygı duyulacak bir çaba koymuştur. Yeni Malatyasporumuz uzun yıllar kullanabileceği oldukça modern bir tesise kavuşmuştur. Umarım yeni evimizde güzel başarılara imza atarız” ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme