Evkur Yeni Malatyaspor'da neşeli antrenman

Evkur Yeni Malatyaspor'da hafta sonu oynanacak Atiker Konyaspor maçı hazırlıkları sürerken, antrenmanı ziyaret eden MHP Yeşilyurt İlçe Başkanı Mehmet Ali Kaya'nın takımın bundan sonraki hedefinin ilk 5 olması gerektiğini yönündeki sözleri ve Erol Bulut'un karşılık olarak 'Nabzım yükseldi' demesi gülüşmelere neden oldu.

Evkur Yeni Malatyaspor’da hafta sonu oynanacak Atiker Konyaspor maçı hazırlıkları sürerken, antrenmanı ziyaret eden MHP Yeşilyurt İlçe Başkanı Mehmet Ali Kaya’nın takımın bundan sonraki hedefinin ilk 5 olması gerektiğini yönündeki sözleri ve Erol Bulut’un karşılık olarak ‘Nabzım yükseldi’ demesi gülüşmelere neden oldu.

Süper Lig’de geride kalan 23 hafta itibariyle 31 puan toplayan Evkur Yeni Malatyaspor, Pazar günü deplasmanda oynayacağı Atiker Konyaspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Teknik Direktör Erol Bulut yönetiminde yapılan antrenmana sakatlığı düzelen Adem Büyük de katıldı.

Ligin 24. haftasında 4 Mart Pazar günü saat 16.00’da Atiker Konyaspor ile karşı karşıya gelecek sarı-kırmızılılarda bu maçın hazırlıkları 3 puan parolasıyla sürüyor.

Çalışma öncesi futbolcularıyla saha ortasında bir toplantı yapan Erol Bulut, takıma rehavet uyarısında bulundu.

Futbolcularına geçen haftaki Kardemir Karabükspor maçının son 10 dakikalık bölümünü bir daha görmek istemediğini söyleyen Bulut, bu haftaki Konya maçında disiplini elden bırakmadan mücadele edilmesi yönünde uyarıda bulundu.

Sakatlığı düzelen Issiar Dia’nın düz koşu yaptığı antrenman yaklaşık 1 buçuk saat sürerken, çalışmanın son bölümünde çift kale maç yapıldı. Çift kalede Erol Bulut’un savunmada cezası biten Sadık Çiftpınar ile Arturo Mina’yı yan yana oynattığı görüldü.

MHP’den ziyaret

Bu arada antrenmanı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya Yeşilyurt İlçe Teşkilatı ziyaret ederek, takıma tatlı ikramında bulundu.

MHP Yeşilyurt İlçe Başkanı Mehmet Ali Kaya ve yöneticilerinin ziyaretinde konuşan Teknik Direktör Erol Bulut, verilen destekten dolayı teşekkür etti.

Malatyalıların arkalarında 12. güç olduğunu söyleyen Bulut, “Malatyalılar arkamızda 12. güç. Bize çok iyi destek veriyorlar sağ olsunlar. İnşallah bu şekilde önümüzdeki maçlarda da yanımızda olmaya devam edecekler. Ben ziyaretlerinden dolayı başkanıma teşekkür ediyorum” dedi.

Ali Kaya “İnşallah takımı 5’te görmek istiyoruz”

Ziyarette, MHP Yeşilyurt İlçe Başkanı Mehmet Ali Kaya’nın takımın bundan sonraki hedefinin ilk 5 olması gerektiğini yönündeki sözleri gülümsemelere ve Erol Bulut’un ‘Nabzım yükseldi’ esprisine neden oldu.

Erol Bulut’un başarılı olduğunu belirten Kaya, “Yeni Malatyasporumuza desteğimiz her zaman devam edecek. Bugünde yalnız bırakmak istemedik. Çok başarılı bir gidişatları var. Erol hocam da çok başarılı. Kendisini Malatyalılar taktir ediyor. Yeni Malatyasporumuz inşallah önümüzdeki Konya maçında da sonrasındaki Fenerbahçe maçında da başarıya ulaşacaktır. Biz takımımıza, yönetime ve başta Erol hoca olmak üzere teknik heyete başarılar diliyoruz. İnşallah bundan sonra hedefimiz ilk 5 olur. Biz onların her zaman yanında olacağız. İnşallah takımı 5’te görmek istiyoruz. Erol hocamızı da çalışmalarından dolayı tebrik ediyoruz. Güzel işlere imza atıyor. Yeni Malatyasporumuzun bu aralar morale ihtiyacı yok ama biz yine de yanında bulunalım istedik” diye konuştu.

Bakmadan Geçme