Evkur Yeni Malatyaspor altyapısından Erzincanspor'a

Evkur Yeni Malatyaspor altyapısından yetişen savunma oyuncusu Ensar Karakulakoğlu 3. Lig takımı Erzincanspor'a transfer oldu

Evkur Yeni Malatyaspor altyapısından yetişen savunma oyuncusu Ensar Karakulakoğlu 3. Lig takımı Erzincanspor’a transfer oldu

Evkur Yeni Malatyaspor U21 takımı ve amatör 44 Malatyaspor formasını giyen Ensar Karakulakoğlu, TFF 3. Lig ekibi Erzincanspor ile sözleşme imzaladı.

Geçtiğimiz sezon TFF 2. Lig’de mücadele eden Kastamonuspor’un formasını giyen 1996 doğumlu Ensar Karakulakoğlu, Doğu Anadolu temsilsicisi Erzincanspor ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.

Genç savunma oyuncusu Ensar Karakulakoğlu, 3. Lig ekibi Erzincanspor’un formasını giyeceği için mutlu olduğunu ifade etti.

Transferde emeği geçen herkese teşekkür eden genç oyuncu, Erzincanspor’un başarısı için elinden geleni yapacağını belirterek, “İleriki süreçte daha fazla çalıştıktan sonra memleketim Malatya’da forma giymek istiyorum. Malatya benim memleketim ve orada forma giymek istiyorum. Tabi şimdiki tek düşüncem Erzincanspor’un başarısı. Burada kısa sürede kendimi ispatlayacağımı düşünüyorum” dedi.

Bakmadan Geçme