Esenlik'den iftar programı

Esenlik tarafından Ramazan ayı münasebetiyle iftar programı düzenlendi. İftar programında Genel Müdür Boyraz ile Esenliğin iş ortakları bir araya geldi.

Esenlik tarafından Ramazan ayı münasebetiyle iftar programı düzenlendi. İftar programında Genel Müdür Boyraz ile Esenliğin iş ortakları bir araya geldi.

İftar yemeğinden önce bir konuşma yapan Esenlik Genel Müdürü Hulusi Boyraz, Ramazan ayının önemine dikkat çekerek, “Ramazan ayı manevi bir ay, güzel iklimiyle adeta bir ibadet harmanıdır. Ramazan ayı insanı dünyevi şeylerden uhrevi şeylere yükselterek yılda bir temizlenme fırsatı veriyor” ifadelerini kullandı. Boyraz, konuşmasında Şırnak’ta yaşanan helikopter kazasında şehit olan askerlere Allah’tan rahmet dileyerek, “Biz bedeli çok ağır bir coğrafyada yaşıyoruz ve bu bedeli ödüyoruz. Ben buna inanıyorum ki; Allah katında da kul katında da bunun karşılığını alacağız” dedi. Esenliğin büyük bir aile olduğunu kaydeden Boyraz, “Esenlik ilimize katmış olduğu istihdam ve üretime vermiş olduğu destek ile gerçekten çok önemli bir işlev görüyor. Bu kurumu hep beraber başından beri taşıyoruz, bu anlamda da hepinize müteşekkiriz, çünkü bu bir yürüyüş ve bu yürüyüşte her zaman güllük gülistanlık günler olmadı. Ama Esenliğin bu büyük ailesi içerisinde herkes kendinden önce esenliği düşünüp daha güzel yarınlara ulaşmak için esenliğe destek veriyor ve bunun karşılığında inşallah göreceksiniz Malatya büyükşehir belediyemizin lokomotif bir kurumu olarak hep birlikte bir araya gelip gelecekte daha güzel işler yapacağız” şeklinde konuştu.

Bakmadan Geçme