Erdal Gündüz: 'Yarışta yeniden ipleri elimize aldık'

Evkur Yeni Malatyaspor Basın Sözcüsü Erdal Gündüz, Bandırma maçının şokunu üstlerinden çok kısa bir zamanda attıklarını belirterek, Yarışta yeniden ipleri elimize aldık dedi.

Evkur Yeni Malatyaspor Basın Sözcüsü Erdal Gündüz, Bandırma maçının şokunu üstlerinden çok kısa bir zamanda attıklarını belirterek, “Yarışta yeniden ipleri elimize aldık” dedi.

Takımın son durumu ve şampiyonluk şanslarıyla ilgili basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Evkur Yeni Malatyaspor Basın Sözcüsü Erdal Gündüz, hafta sonu Boluspor’u yenerek mutlu sona ulaşmak istediklerini söyledi.

Gündüz, bu süreçte yanlarında olan herkese teşekkür ederek, “Şehrimizin ilk kez sezon başından beri bu kadar net ve güzel bir şekilde kenetlendiğini görmek gerçekten gurur verici. İstanbul’da tüm spor camiası Malatya’yı konuşuyor. Sayın Valimiz, Belediye başkanımız, milletvekillerimiz her maç yanımızda. Bakanımızın Adana Demir maçı öncesi yaptıkları gerçekten inanılmaz motivasyon sağladı. Bandırma maçı ve sonrasında yaşananlar takımda ve şehirde tam bir travma yaşatmıştı. Bunu aşmak için 4 gün takımla yattık kalktık. Bakanımız, Valimiz, Büyükşehir Belediye Başkanımız, tesiste müthiş bir sahiplenme gösterdi. Futbolcu kardeşlerimiz de o yoğun duygular altında çıktı ve Adana Demir’i 1-0 geriye düşmemize rağmen yendi. Bunlar kolay şeyler değil” diye konuştu.

“Kazanıp, artık bu işi burada bitirmek istiyoruz”

Boluspor maçı biletlerinin kısa sürede büyük ölçüde tükenmesiyle ilgili de konuşan Gündüz, “Malatyalılar Bolu maçı biletlerini tüketmek üzere olduklarını görmek, aynı zamanda artık eski stadın dar geldiğini herkese göstermişlerdir. Yeni stadımızın da aynı şekilde dolmasını Allah nasip etsin hepimize. Tabi bu ilgi ve teveccüh dolayısıyla tüm halkımıza teşekkür ediyoruz. Bu tarihi maçta yanımızda olmaları, tribünleri tamamen doldurmaları ve ümit ediyoruz ki unutulmaz bir şampiyonluk maçını hafızalarına kazıyacak olmaları gerçekten önemli bir olay olacak. Ama her şeye rağmen temkini elden bırakmamak lazım. Bu sezon bu şekilde inişli çıkışlı maçlar oynadık. Maç içindeki her durumu sakin ve sabırlı bir şekilde son düdük çalana kadar takımın yanında olacak şekilde değerlendirmek lazım. Rakibimizin için de kritik bir maç ama biz kazanıp, artık bu işi burada bitirmek istiyoruz” İfadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme