Enver Kiraz'dan emniyete başsağlığı ziyareti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya İl Başkanı Enver Kiraz, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Malatya İl Emniyet Müdürü Dr. Ömer Urhal'a başsağlığı ziyaretinde bulundu.

İl Başkanı Kiraz, ziyarette, 10 Aralık gecesi İstanbul Beşiktaş'ta PKK tarafından gerçekleştirilen bombalı saldırıda 37’si Polis toplam 44 kişinin şehit düşmesinden dolayı İl Emniyet Müdürü Urhal’a başsağlığı dileyip taziyelerini iletti.

Ziyarete konuşan İl Emniyet Müdürü Dr. Ömer Urhal, ziyaretten dolayı Kiraz ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederek, “Bilindiği gibi hain saldırıda 37’si Polis 44 vatandaşımız şehit oldu. Bu anlamda ben şehitlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine sabır, yaralılara da acil şifalar diliyorum. Her türlü terör örgütü ile mücadele etmek bizim görevimiz, bu bağlamda STK’larımızın ve siyasi partilerimizin terörle mücadele konusunda bize destek vermeleri ve bizim yanımızda olmaları bizi son derece mutlu ediyor, bundan dolayı kendilerine teşekkür ediyorum” diye konuştu.

CHP Malatya İl Başkanı Enver Kiraz ise, bombalı saldırıda şehit olanlara Allah’tan rahmet, yaralılara ise acil şifalar dileyerek, “Emniyet güçleri gerçekten önemli bir görev üsteniyor. Bu bağlamda bu ülkede yaşan herkesin en büyük görevi emniyet mensuplarına yardımcı olmak ve onlara destek olmaktır. Biz CHP olarak geçmişten bu güne kadar bütün terör örgütlerinin karşısında olduğumuzu ifade ediyoruz. Kim tarafından ve ne şekilde yapılarsa yapılsın her türlü terör örgütünü ve onların faaliyetlerini lanetliyoruz. Partimizin Genel Başkanı terör saldırısına maruz kaldı, yine İl Gençlik Kolları üyesi 12 kardeşimizi terörden dolayı kaybettik. Dolayısıyla tüm bunları göz önünde bulundurarak tüm halkımızın terör karşısında birlik olması ve terörle mücadele etmesi gerekir. Bu birlik ve beraberlik de ülkemiz açısından önemli bir güç oluşturur. Bu anlamda biz CHP olarak bu zor şartlarda görev yapan emniyet mensuplarımıza her zaman destek sunmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Yorumlar 5

Bakmadan Geçme