Eminevim'den geleneksel iftar yemeği programı

Geliştirdiği 'Elbirliği Sistemi' ile müşterilerine faizsiz ev ve otomobil sahibi olma imkanı sunan Eminevim Malatya'da geleneksel iftar yemeği düzenledi. İftara Emin Şirketler Grubu Başkanı Emin Üstün'de katıldı.

Geliştirdiği ‘Elbirliği Sistemi’ ile müşterilerine faizsiz ev ve otomobil sahibi olma imkanı sunan Eminevim Malatya’da geleneksel iftar yemeği düzenledi. İftara Emin Şirketler Grubu Başkanı Emin Üstün’de katıldı.

Malatya’da Havuzbaşı restoranda gerçekleşen iftar programına yaklaşık 2 bin kişi katıldı. İşçiden memura, öğretmenden, ev hanımına binlerce kişinin ev hayallerini gerçeğe dönüştüren Eminevim’in iftar yemeğine katılan Emin Şirketler Grubu Başkanı Emin Üstün, dar gelirli ailelerin ev sahibi olmalarının zorluğunu ortadan kaldırdıklarını belirterek “Her geçen gün teslimat sayısını artırarak, vatandaşları Türkiye’nin her yerinden faizsiz ev sahibi yapıyoruz” dedi.

Emimevim Malatya Şubesi tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen İftar programına katılmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Üstün, “Malatya güzel şehirlerimizden birisi. Eminevim’in 26’ncı yılımızda Malatya’nın en büyük salonunda iftar programına katıldık. Müşterilerimizle birlikte büyük aile olarak Eminevim ailesi olarak bir araya geldik. Ev alan almayan otomobil alan veya almayan müşterilerimizi bir araya getiriyoruz” diye konuştu.

Eminevim Türkiye Satış Müdürü Mustafa Şahin ise “Eminevim ailesi olarak bir araya geliyoruz ve daha da yakınlaşıyoruz. Kardeşliğimiz tekrar tekrar hatırlıyoruz. Bu İftar programlarını geleneğimizin ve medeniyetimizin değerlerini günümüzde yaşatmak için çok ayrı ama çok ayrı önem taşıyor. İftar sofralarına sadece yemek sofrası olarak bakarsak büyük bir yanlış yapmış oluruz. İftar sofraları kardeşlik köprüsüdür” dedi.

Eminevim Malatya Şube Müdürü Özer Özşen ise Ramazan Ayı nedeniyle Geleneksel İftar programı düzenlediklerini belirterek konuşmasında Eminevim’in işleyişi hakkında katılımcılara bilgile sundu.

Malatya’da Eminevim’in 2016-2017 yılında 550 adet evin tabusunu teslim ettiğini belirten Özşen, düzenlenen iftar programında da 25 adet evin tabusunu hak sahiplerine teslim edeceklerini söyledi.

Konuşmaların ardından Eminevim’den ev alan vatandaşlara tapuları teslim edildi. İftar programına Emin Otomotiv Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Emin Üstün, Yönetim Kurulu üyesi Kemal Üstün, yöneticiler ve vatandaşlar katıldı.

Bakmadan Geçme