Eğitimci-Yazar Alişan Kapaklıkaya öğrencilerle buluştu

Özel Çamlıca Okulları'nın Atatürk Orta Okulu ile birlikte düzenlediği seminerde Eğitimci-Yazar Alişan Kapaklıkaya öğrenci ve veliler ile bir araya geldi.

Özel Çamlıca Okulları’nın Atatürk Orta Okulu ile birlikte düzenlediği seminerde Eğitimci-Yazar Alişan Kapaklıkaya öğrenci ve veliler ile bir araya geldi.

Sabancı Kültür Merkezinde gerçekleşen etkinliğin açılışında konuşan Çamlıca Okulları Kurucu Genel Müdürü Mustafa Sarıtaç, geleceğe umutla bakarak çalışmak zorunda olduklarını ifade ederek “Global dünyayı çok iyi okuyabilen ve bu perspektifte kendi öz değerlerini de kaybetmeyen nesiller yetiştirmek için çalışmalıyız” ifadelerine yer verdi. Bugün Çamlıca Okulları olarak bir çok ilde eğitim-öğretime başladıklarını ifade eden Sarıtaç, önümüzdeki dönemde ise Çamlıca Anadolu Lisesi ile özel Fen ve Teknoloji Lisesinin de hizmete gireceğini söyledi. Bu ülke için çalışan nesiller yetiştirmek zorunda olduklarının altını çizen Sarıtaç, “Ülkesini, bayrağını seven nesiller yetiştirmeye mecburuz. Bu ülke için taş üstüne taş koymaya mecburuz. Bu ilke ile yola çıktık ve bu ilke ile yolumuza devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Öğrencilerin kısa şiir dinletisinin ardından sahne alan Eğitimci-Yazar Alişan Kapaklıkaya’da daha önce birçok kez Malatya’ya geldiğini anımsatarak seminerin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür etti. Kapaklıkaya, “4 üniversite okudum 2 bin 400 kitap okudum, anladım ki öğrenmenin en büyük düşmanı o konuda bir şey bildiğini zannetmekmiş. İnsan okudukça meğerse cehaleti artarmış. Türkiye’yi karış karış gezdim, Malatya’ya çok kez geldim” diye konuştu.

Bakmadan Geçme