Efsane teknik adam Atacan unutulmadı

1984 yılında namağlup olarak Süper Lige çıkan Malatyaspor'un efsane teknik adamı Nihat Atacan ve futbolcu Cengiz Seçsev'e Eskişehirspor maçı öncesinde kayısı hediye edilerek vefa örneği gösterildi.

Eskişehir’de Malatyalı İşadamı Mılla Şahbaz’ın verdiği kahvaltıda bir araya gelen TSYD Malatya Temsilcisi Vahap Güner ve TSYD Eskişehir Temsilcisi Sadi Seda’ın daveti üzerine toplantıya katılan eski Teknik Direktör Nihat Atacan ve futbolcu Cengiz Seçsev’e TSYD Malatya Temsilciliği tarafından kayısı takdim edildi.

Gevrek ve Ünal da kahvaltıya katıldı

Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek ve Eskişehirspor Başkanı Halil Ünal’ında katıldığı kahvaltıda konuşan Teknik Direktör Nihat Atacan, çok duygulandığını belirterek, “Malatya’da çok güzel günlerim geçti. 30 Yıl sonra Malatya’dan beni aradıklarında çok etkilendim. Malatya benim ikinci memleketim ve en güzel günleri yaşadığım yer. Orayı asla unutamam, beni bugün hatırladığınız için size teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Namağlup şampiyonluğumuzu unutamam

Malatyaspor’un eski futbolcusu Cengiz Seçsev’de, “Namağlup şampiyonluğumuzu unutamam, çok güzel günlerdi. Ama aradan geçen 30 yıl sonra ise hatırlanmak insanı çok etkiliyor. Malatya TSYD görevlilerine teşekkür ediyorum” dedi.

Atacan’ın ayrı bir yeri var

Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek ise “spor tarihimize baktığımızda Nihat Atacan’ın ayrı bir yeri var. Şampiyonluk yaşatmış bir Hocamız. Eskişehirspor maçı öncesinde Atacan’ı aramızda gördüğümüzde çok etkilendim. Malatya TSYD Temsilciliğine bu organizesi için teşekkür ediyorum. Malatyalılık ahde vefa gerektirir. Bugün Eskişehirde Nihat Atacan ve Cengiz Seçsev ile bunu yaşadık” diye konuştu.

Eskişehirspor Başkanı Halil Ünal’da, Nihat Atacan’la gurur duyduklarını söyledi. Yapılan konuşmaların ardından TSYD Malatya Temsilciliği tarafından Nihat Atacan ve Cengiz Seçsev, TSYD Eskişehir Temsilcisi Sadi Seda’ya gün kurusu kayısı hediye edildi.

Bakmadan Geçme