E. Yeni Malatyaspor'da yenilgiye rağmen yüzler gülüyor

Süper Lig'in 11. haftasında sahasında lig ikincisi Başakşehir'e 2-0 yenilen Evkur Yeni Malatyaspor'da alınan yenilgiye rağmen sergilenen futbol yönetimi memnun etti.

Süper Lig’in 11. haftasında sahasında lig ikincisi Başakşehir’e 2-0 yenilen Evkur Yeni Malatyaspor’da alınan yenilgiye rağmen sergilenen futbol yönetimi memnun etti.

Karşılaşmanın değerlendirmesini İHA’ya yapan Evkur Yeni Malatyaspor Kulübü Başkanı Adil Gevrek, “Belki sonuç kötü ama oynanan futbol eminim benim gibi birçok kişiyi memnun etmiştir diye düşünüyorum. Bu takımda hayat var” dedi.

Ligin güçlü takımlarından biri olan Medipol Başakşehir karşısında yenilgiyi hak etmediklerini belirten Gevrek, “Öncelikle taraftarımıza teşekkür etmek istiyorum. Malatyalı futbolseverler inanılmaz bir destek verdiler takıma. Maça gelecek olursak, Erol Hocamızın da dediği gibi lig ikincisi Başakşehir bu sezon hiçbir maçında vermediği kadar pozisyon verdi bize. Daha doğrusu biz o pozisyonları ürettik. Maçın ilk yarım saatlik bölümü dışında etkili olan, pozisyon üreten taraf bizdik. Üçüncü bölgede biraz daha üretken olabilsek maçın skoru daha farklı olabilirdi. Belki sonuç kötü ama oynanan futbol eminim benim gibi bir çok kişiyi memnun etmiştir diye düşünüyorum. Bu takımda hayat var. Bu futbol ilerisi adına beni fazlasıyla umutlandırdı. Başta teknik heyetimiz olmak üzere, futbolcu kardeşlerimizi özverili oyun ve mücadelesinden dolayı tebrik ediyorum” dedi.

“ikinci yarı sıkıntı yaşamamamız için bu puanı yükseltmeliyiz”

Gevrek, ligle ilgili yorum yapmak için henüz erken olduğunu da kaydederek, “Süper Lig’in ne kadar sonucu kestirilmez bir lig olduğunu izleyip görüyoruz. 11. hafta geride kaldı ama hem üst taraf için, hem de alt için kesin bir yorumda bulunamıyorsunuz. Takımların güç dengeleri birbirine çok yakın. O gün gününde olan, motivasyonu yüksek olan takımlar kazanıyor. Bu nedenle henüz konuşmak için erken. Bizim şuan 14 puanımız var ve ikinci yarı sıkıntı yaşamamamız için bu puanı yükseltmeliyiz. Takımımızda bu kalite fazlasıyla var. Şimdi bir milli ara olacak. Bu milli ara bizim için çok iyi oldu. Çünkü sakat oyuncu sayımız fazla. İnşallah aradan sonra her şey daha güzel olacak” diye konuştu.

Bakmadan Geçme