E. Yeni Malatyaspor'da Aytaç ve Azubuike forma bekliyor

E. Yeni Malatyaspor'un başarılı orta saha oyuncusu Aytaç Kara sakatlıktan kurtulduğunu belirterek, Zorlu süreçte bana dua eden ve yardımlarını esirgemeyen herkese çok teşekkür ediyorum. Takıma yüzde 100 olarak döndüm dedi.

E. Yeni Malatyaspor’un başarılı orta saha oyuncusu Aytaç Kara sakatlıktan kurtulduğunu belirterek, “Zorlu süreçte bana dua eden ve yardımlarını esirgemeyen herkese çok teşekkür ediyorum. Takıma yüzde 100 olarak döndüm” dedi.

Sarı-kırmızılı takımın sakatlıktan yeni kurtulan iki oyuncusu Aytaç Kara ve Godson Azubuike tam anlamıyla hazır olduklarını ve görev verilmesi halinde A. Alanyaspor maçında ellerinden geleni yapacaklarını söylediler. Nurettin Soykan Tesisleri’nde gazetecilerin sorularını yanıtlayan Aytaç ve Azubuike iddialı açıklamalarda bulundu.

Bu haftaki A. Alanyaspor maçında görev verilmesi halinde elinden geleni yapacağını belirten Aytaç, “Uzun süredir devam eden bir sakatlığım vardı. Fenerbahçe maçında bu sorun daha büyüdü ve ameliyat olmaya karar verdik. Çok şükür bu sakatlıktan kurtuldum. Zorlu süreçte bana dua eden ve yardımlarını esirgemeyen herkese çok teşekkür ediyorum. Takıma yüzde 100 olarak döndüm. İnşallah hocamız Alanyaspor maçında bana görev verirse üzerime düşen ne varsa en iyi şekilde yapmaya çalışacağım” dedi.

“Sahada iyi mücadele eden takım her zaman diğer takıma göre üstündür”

Aytaç, saha mücadele eden takımın üstün olduğunu da belirterek şunları söyledi:

“Sahada iyi mücadele eden takım her zaman diğer takıma göre üstündür. Sahada her iki takımda eşittir. Bunu her zaman belirtiyorum. Oynamadığım maçlarda Yeni Malatyaspor formasını giyen bütün arkadaşlarım her zaman en iyi mücadeleyi sahaya yansıttılar. İnşallah önümüzdeki tüm maçlarda aynı şekilde devam ederek alabileceğimiz bütün puanları alırız.”

“Vagner Love çok büyük bir futbolcu”

Bu haftaki rakipleri A.Alanyaspor’un golcüsü Vagner Love’un büyük bir futbolcu olduğunu belirten Aytaç, “Alanyaspor’da Süper Lig’in en güçlü takımlarından, oynadıkları maçlarda zaten bunu tüm Türkiye gördü. Vagner Love çok büyük bir futbolcu. O takım için çok önemli bir silah. Bizde daha iyi mücadele ederek oradan 3 puanla dönmek için çaba göstereceğiz. Takım arkadaşlarımla birlikte bunu başarabileceğimize inanıyorum” diye konuştu.

Azubuike: “Takımıma daha çok güç katmak için geri geldim”

Orta saha oyuncusu Godson Azubuike ise takıma güç katmak için geri geldiğini söyledi. Azubuike, “Sakatlığımın düzelmesiyle yeniden takıma dahil olduğum için mutluyum. Takımda her şey çok iyi gidiyor. Son maçımızı kayıp etmemize rağmen her şey yolunda gidiyor. Şimdi ise takımıma daha çok güç katmak için geri geldim. Kendimi yüzde 100 fit bir şekilde hazır hissediyorum. Yeni Malatyaspor’u bir alt ligden üst lige taşıyabildiğimiz için çok mutluyuz. Bu sezonda Süper Lig’de tutunmayı istiyoruz. Bunun içinde çok çalışarak müsabakalarda elimizden geleni yapacağız. Alanyaspor maçını iyi oyun oynayarak kazanmalıyız” şeklinde konuştu.

Bakmadan Geçme