E. Yeni Malatyaspor U-21 takımında M. Başakşehir maçı hazırlıkları sürüyor

U21 Süper Ligi'nin 10. haftasında Gençlerbirliği U21 takımına 4-0 mağlup olan Evkur Yeni Malatyaspor'da, Medipol Başakşehir maçının hazırlıkları sürüyor. Orduzu Pınarbaşı'nda gerçekleştirilen antrenman öncesi futbolcularıyla bir toplantı yapan Altyapı Sorumlusu Murat Uçkun, oyuncularına Gençlerbirliği maçını unutmaları yönünde uyarılarda bulundu.

U21 Süper Ligi’nin 10. haftasında Gençlerbirliği U21 takımına 4-0 mağlup olan Evkur Yeni Malatyaspor’da, Medipol Başakşehir maçının hazırlıkları sürüyor. Orduzu Pınarbaşı’nda gerçekleştirilen antrenman öncesi futbolcularıyla bir toplantı yapan Altyapı Sorumlusu Murat Uçkun, oyuncularına Gençlerbirliği maçını unutmaları yönünde uyarılarda bulundu.

Teknik Direktör Murat Uçkun nezaretinde gerçekleşen ve yaklaşık 2 saat süren çalışmada morallerin bozuk olduğu gözlendi. Uçkun’un antrenman öncesi yaptığı toplantıda, Gençlerbirliği karşısında aldıkları yenilgiyi bir an önce unutmaları gerektiğini belirten Uçkun, "Başakşehir maçıyla yeniden yükselişe geçeceğimize inanıyorum. Geçen hafta çok talihsiz bir yenilgi aldık. Bu yenilgiyi bir an önce unutmamız lazım" sözleriyle oyuncularını Pazar günkü maça motive etmeye çalıştığı gözlendi.

Doğandemir: "Eksik oyuncumuz bayağı bir fazlaydı"

Bu arada takımla ilgili değerlendirmelerde bulunan Evkur Yeni Malatyaspor Altyapı Koordinatörü Levent Doğandemir, Gençlerbirliği karşısında hiç ummadıkları bir skorla mağlup olduklarını belirterek, şunları söyledi:

"Eksik oyuncumuz bayağı bir fazlaydı. Bu durum da bizi olumsuz etkiledi. Sahada istediklerimizi tam anlamıyla gerçekleştiremedik. Gençlerbirliği karşısında istemediğimiz bir skorla mağlup olduk. Oyuncularımız sahaya kazanmak için çıktılar ama özellikle ikinci yarıda maç istediğimiz gibi gitmedi."

"Hiçbir kategoride şu ana kadar ezilmedik"

Doğandemir, alt yapıda başarılı işlere imza attıklarını da kaydederek, “Bu hafta U17 takımımız deplasmanda Fenerbahçe’yi 2-1 yenerek galip geldi. U19 rakibiyle kafa kafaya oynadı ama 4-3 mağlup oldu. U14-U15 takımımız Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ile berabere kaldılar, son dakikalarda kalemizde gol görüp mağlup olduk. Geçen sezon rakiplerimiz Hatay, Şanlıurfa Kahramanmaraş gibi takımlardı. Bu sezon rakiplerimiz dört büyükler, Fenerbahçe, Beşiktaş, Galatasaray, Trabzonspor, Rize ve Giresun gibi takımlar. Hiçbir kategoride şuana kadar ezilmedik. Bunun üzerine çocuklarımız iyi, seyir zevki yüksek futbol oynuyor. Şu ana kadar altyapı takımlarımızda iyi sayabileceğimiz bir başarı grafiği yakaladık” diye konuştu.

Bakmadan Geçme