E. Yeni Malatyaspor, M.Başakşehir'i kanatlardan yıkmayı planlıyor

Süper Lig'de son haftalarda aldığı başarılı sonuçlarla taraftarını memnun eden Evkur Yeni Malatyaspor'da 5 Kasım Pazar günü Malatya'da oynanacak Medipol Başakşehir maçının hazırlıklarını sürüyor.

Süper Lig’de son haftalarda aldığı başarılı sonuçlarla taraftarını memnun eden Evkur Yeni Malatyaspor’da 5 Kasım Pazar günü Malatya’da oynanacak Medipol Başakşehir maçının hazırlıklarını sürüyor.

Salonda güçlendirme çalışması yapan orta saha oyuncusu Azubuike ile sakatlıkları süren Aytaç Kara, Rahman Buğra ve Eren Tozlu’nun yer almadığı antrenmanda Teknik Sorumlu Erol Bulut oyuncularına Başakşehir maçının taktiğini uygulattı.

Taktik ağırlıklı çift kalede Pazar günkü maçta sahaya süreceği as kadroyla yedeklere kanat organizasyonu ve orta alan mücadelesine dayalı bir taktik anlayışı aşılamaya çalıştığı gözlenen Erol Bulut’un geçen haftaki kazanan kadroyu bozmadığı görüldü.

Pereira ve Adem’e kanatları daha iyi kullanmaları ve ceza sahasına isabetli orta yapmaları konusunda uyarılarda bulunan Bulut’un savunma oyuncularına da rakibin hızlı oyuncularına karşı boş alan bırakmamalarını söylediği gözlendi.

Sarı kırmızılı takımda Azubuike, Eren, Rahman ve Aytaç sakatlıklarından dolayı Pazar günü oynanacak Medipol Başakşehir müsabakasına forma giyemeyecek.

Evkur Yeni Malatyaspor, yarın yapacağı antrenmanla Medipol Başakşehir maçının hazırlıklarına devam edecek.

Bakmadan Geçme