'Dünya Yetimler Günü' sergisi

10 Haziran Dünya Yetimler Günü dolayısıyla İHH Malatya Şubesi tarafından Malatya Park Alışveriş ve Yaşam Merkezinde resim sergisi açıldı. Açılışa AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık'ta katıldı.

10 Haziran Dünya Yetimler Günü dolayısıyla İHH Malatya Şubesi tarafından Malatya Park Alışveriş ve Yaşam Merkezinde resim sergisi açıldı. Açılışa AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık’ta katıldı.

Malatya Park AVM’de düzenlenen serginin açılışına AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık’ın yanı sıra Malatya Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ahmet Çakır, AK Parti Malatya İl Başkanı Hakan Kahtalı, Malatya Girişim Gurubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Kavuk ile davetliler katıldı.

Açılışta konuşan Milletvekili Öznur Çalık, her yıl Ramazan ayının 15’inci gününün Dünya Yetimler Günü olarak belirlendiğini belirterek “Maalesef Orta Doğu coğrafyasında yaşanan savaş sonrası çocuklar annesiz kalıyor, anneler bebeksiz kalıyor. Hepimizin ortak bir çağrısı var, artık bütün dünyanın ayağa kalkması lazım” diye konuştu.

Konuşmaların ardından resim sergisi kurdele kesimi ile birlikte açıldı. Açılışın ardından protokol üyeleri sergiyi gezdi.

Şehit annesinin imza standını ziyaret

AK Partili Öznur Çalık daha sonra AVM’de Şehit İbrahim Tanrıverdi’nin annesi Gafüre Tanrıverdi’nin kitap imza standını ziyaret etti. Şehit annesi, oğlu için yazdığı ‘Cennetteki Yıldızımız’ adlı kitabı imzalayarak Genel Başkan Yardımcısı Çalık’a hediye etti.

Engellilerle bowling keyfi

Çalık ve beraberindekiler daha sonra Malatya Park AVM’nin son katında yer alan bowling turnuvasına da katıldı. Bedensel engelli ve down sendromlu çocuklar arasında gerçekleşen bowling turnuvasını izleyen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, engelli çocuklarla bir süre bowling de oynadı.

Çalık burada yaptığı konuşmada engelsiz bir Türkiye’nin inşa edilmesi için her alanda çalışmalar yapıldığını belirterek “Demokrasinin önündeki engelleri kaldırmak için vermiş olduğumuz mücadele ortada. Terörün önlenmesi için yapmış olduğumuz mücadele ortada. Bütün Türkiye olarak barışın, kardeşliğin, huzurun daim olması, ramazan ayının buna vesile olmasını diliyorum yüce Rabbimden” diye konuştu.

Bakmadan Geçme