Dünya Kız Çocukları Günü Malatya'da kutlandı

11 Ekim Dünya Kız Çocukları günü dolayısıyla Malatya Valisi Kaban'ın eşi Neriman Kaban, Malatya Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı MİAD Sevgi Evlerinde kalan kız çocukları ile kahvaltıda bir araya geldi.

11 Ekim Dünya Kız Çocukları günü dolayısıyla Malatya Valisi Kaban’ın eşi Neriman Kaban, Malatya Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı MİAD Sevgi Evlerinde kalan kız çocukları ile kahvaltıda bir araya geldi.

Malatya Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından 11 Ekim Dünya Kız Çocukları Günü nedeniyle MİAD Sevgi Evlerinde kalan kız çocuklarına yönelik kahvaltı programı düzenlendi. Programda konuşan, Malatya Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Rasim Bulut, “Kız çocukları geleceğimizdir. Ülkemizde, iyi eğitim almış büyük başarılara imza atmış birçok örnek kadınımız bulunmaktadır. Bu güzel örnekler kız çocuklarımıza rehber olacak ve onlara yeni ufuklar açacaktır. Yarınlarımızın teminatı olan çocuklarımızın özellikle de kız çocuklarımızın desteklenmesi, yarınlarımız için son derece önemlidir. Kurum olarak kuruluşlarımızda kalan çocukların ve gençlerin en iyi şekilde yetiştirilmesinin ne denli önemli olduğunun bilincindeyiz ve bu bilinçle çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. Bugünün kız çocukları yarının anneleri şiarıyla kız çocuklarımızın iyi yetiştirilmesi konusunda herkesin üzerine düşen vazifeyi yerine getireceğini umuyor ve 11 Ekim Dünya Kız Çocukları Gününü kutluyorum” şeklinde konuştu. Daha sonra Malatya Valisi Ali Kaban’ın eşi Neriman Kaban, tek tek çocuklarla ilgilenerek onlarla sohbet etti. Programın sonunda MİAD Sevgi Evlerinde kalan kız çocukları Vali Kaban’ın Eşi Neriman Kaban’a tablo hediye etti.

Düzenlenen programa Malatya Valisi Ali Kaban’ın eşi Neriman Kaban, Malatya Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Rasim Bulut, MİAD Sevgi Evleri Çocuk Sitesi Müdürü Nevzat Algül ve kuruluşlarda kalan kız çocukları katıldı.

Bakmadan Geçme