Doğanşehir'de bayramlaşma töreni

Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde bayramlaşma programı düzenlendi. İlçede geleneksel hale gelen bayramlaşma törenine katılan ve tayini çıkan Kaymakam Memiş İnan, programa katılanlandan helalli istedi.

Malatya’nın Doğanşehir ilçesinde bayramlaşma programı düzenlendi. İlçede geleneksel hale gelen bayramlaşma törenine katılan ve tayini çıkan Kaymakam Memiş İnan, programa katılanlandan helalli istedi.

Doğanşehir’de Kurban Bayramı nedeniyle halkla buluşan Doğanşehir Kaymakamı Memiş İnan ve Belediye Başkanı Vahap Küçük, Doğanşehir Emniyet Müdürlüğü bahçesinde halk ve kamu çalışanlarıyla bayramlaştı. Bayramlaşma töreninde bir konuşma yapan Kaymakam Memiş İnan, tayininin çıkması nedeniyle hak helalliği istedi. İnan, "Kurban Bayramınız kutlu olsun. Allah kestiğiniz kurbanları kabul eylesin. İnşallah dualarımızla birlikte yerine ulaşmıştır. Allah bayramınızı mübarek eylesin. Bu vesile ile sizlere veda ediyorum. Malumunuz tayinim çıktı. Hepiniz haklarınızı helal ediniz” dedi. Belediye Başkanı Vahap Küçük ise yaptığı açıklamada, “Değerli kaymakamım, daire amirleri, muhtarlar, belediyemizin emektar çalışanları, bu güzel günde birlikte olduğumuz için mutluyuz. Bayramınız mübarek olsun” ifadelerini kullandı. Yapılan ikramlardan sonra Doğanşehir İlçe Jandarma Komutanlığı, devlet hastanesi ve açık cezaevi ziyaret edildi.

Bayram törenine Doğanşehir kaymakamı Memiş İnan, Belediye Başkanı Vahap Küçük, Ankara’da görev yapan Malatyalı bürokrat Mehmet Şahin, İl Sağlık Müdürü Muhammet Duran, MHP ve AK parti İlçe başkanları, mahalle muhtarları, belediye başkan yardımcıları ve vatandaşlar katıldı.

Bakmadan Geçme