Dilek Mahalle Muhtarı Osman Karavcı'den yol eylemine destek

Dilek Mahallesinde yaşanan yol kapatma eyleminde vatandaşlara destek veren Mahalle Muhtarı Osman Karaavcı, Dilek kavşağı kapanırsa 25 bin vatandaşın kısmeti kesilir dedi.

Dilek Mahallesinde yaşanan yol kapatma eyleminde vatandaşlara destek veren Mahalle Muhtarı Osman Karaavcı, "Dilek kavşağı kapanırsa 25 bin vatandaşın kısmeti kesilir" dedi.

Yeşilyurt ilçesine bağlı Dilek Mahallesinde bulunan mahalle sakinlerinin mahallerine giden kavşağın kapanmaması için Sivas Caddesinde eylem yaptığını hatırlatan Karaavcı, Dileklilerin eylemlerinde haklı olduğunu savundu. Karaavcı, mahallelilerin kavşağın kapanacak olmasında kendisini de suçladığını ancak kendisinin bu konuda suçu olmadığını belirtti. Kavşağın kapanmasında Elazığ Karayolları Bölge Müdürlüğü’nün sorumlu olduğunu ileri süren Muhtar Kaavcı, "Kavşak kapanacak yer değil, Dilek’te 5 tane mahallemiz var. 5 mahalle ile birlikte yaklaşık 25 bin nüfuzumuz var. Bu kavşak kapanırsa, 25 bin vatandaşın kısmeti kesilir. Biz o yol için iki senedir, Elazığ Karayolları Bölge Müdürlüğüne dilekçe gönderiyoruz. Ben bizzat mühendislerle görüştüm, mühendisler bana; ‘Oraya bir cep verilecek, o da zaman zaman kapanacak’ dediler. Ama ben bunları vatandaşa söylemedim. Konuyu çözmek için daha sonra Topraktepe Muhtarı ile birlikte Ankara’ya gittik, milletvekillerimizi ve Bakanımızı ziyaret ettik. Onların hepsi olumlu gördüler, ‘O kavşak kapanmasın, yoksa vatandaş mağdur olur’ dedi.

Bakmadan Geçme