Darende'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a destek

Darende'de Kaymakam ve Belediye başkanının katıldığı toplantıda Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın dolarların bozdurulması yönündeki talimatlarına destek kararı çıktı.

Darende Belediye Parkı Lokalinde, Darende İlçe Kaymakamı Ali Türk, Darende Belediye Başkanı Dr. Süleyman Eser ile siyasi parti temsilcileri ile sivil toplum kuruluşları ve muhtarlar bir araya geldi.

Toplantıda bir konuşma yapan Darende Belediye Başkanı Dr. Süleyman Eser, ülkenin önemli bir süreçten geçtiğini belirterek “ Bir taraftan FETÖ ile mücadele devam ederken, yeni yeni problemler çıktı. Dış güçler çeşitli planlarını devreye koymaya çalışıyorlar. Şuanda bildiğiniz gibi doları yükselterek ekonomiyi çökertme planını uygulamaya başladılar” şeklinde konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ‘Dövizinizi TL’ye ve altına çevirin’ açıklamasının ardından Darende olarak bu konuya destek olma adına bir araya geldiklerini ifade eden Eser, “Türkiye’de örnek davranış gösterelim ve Darende olarak ilk bu işi biz başlatalım. Uygun görürseniz eğer beraber bankaya gidelim elimizde bulunan ne kadar dolarımız varsa 5 Dolar olur 100 Dolar olur bozduralım ve bir hareket başlatalım diyoruz. Darende olarak örnek bir davranış sergileyelim, Türkiye genelinde Darende’den böyle bir hareket başlasın ve biz bu işin önderliğini yapalım” diye konuştu.

Bakmadan Geçme