Darende'de 'Polisimin Yanındayım' kampanyası

İstanbul'da Çevik Kuvvet polisine yönelik terör saldırısının ardından 'Polisimin Yanındayım' kampanyasına Darende ilçesinde siyasi partilerden tam destek geldi.

Siyasi parti başkanları Darende İlçe Emniyet müdürlüğünü ziyaret ederek Türk Bayrağı hediye ettiler.

10 Aralık’ta İstanbul Beşiktaş’ta gerçekleştirilen hain saldırı sonrası birlik ve beraberliğin ön plana çıktığı bugünlerde Malatya’nın Darende ilçesinde de siyasi partiler tek yumruk oldu. AK Parti İlçe Başkanı Süleyman Şimşek, Milliyetçi Hareket Partisi Hasan Şentürk ve Büyük Birlik Partisi İlçe Başkanı Ali Gök Darende Emniyet Müdürlüğünü ziyaret ederek polislere yanınızdayız mesajı verdiler.

Burada konuşan AK Parti İlçe Başkanı Süleyman Şimşek, aynı acıların bir daha yaşanmaması temennisinde bulunarak “Hainler son çırpınışını yaşıyorlar. Halkımızın ve güvenlik güçlerimizin kararlı tutumu karşısında yok olacaklardır. Yeter ki tek yürek, tek yumruk olalım” şeklinde konuştu.

Milliyetçi Hareket Partisi Hasan Şentürk ise gerçekleştirilen bu hain saldırılar karşısında birlik ve beraberlik içerisinde olunması gerektiğinin altını çizerek “Zaman siyaset zamanı değil, zaman birlik zamanı, zaman kardeşlik zamanı. Biz Darendeli siyasiler olarak emniyet güçlerimizin yanında olduğumuzu göstermek için ziyarete geldik. Büyük Türk halkı ülke genelinde tek yumruk oldu. Siyasi parti ayrımı yapmadan ülkemizin temsili Ay Yıldız bayrağımız altında toplandık” dedi.

Büyük Birlik Partisi İlçe Başkanı Ali Gök’te bu tür terör saldırılarının Türkiye’yi böleceğini ve zayıf düşüreceğini sananların yanıldığını ifade ederek “Ülke genelinde tek yumruk olduk, ilçemizde de parti başkanlarımızla Emniyet Müdürlüğümüzü ziyaret ederek taziye ve geçmiş olsun ziyaretinde bulunduk. Ayrı kulvarlarda siyaset yapıyor olabiliriz ama söz konusu vatan ise gerisi teferruattır” ifadelerine yer verdi.

Darende İlçe Emniyet Müdürü vekili Ergül Taşkıran’da Darende’de siyasi parti temsilcileri, STK, ve vatandaşların ziyaretlerinin kendilerini mutlu ettiğini belirterek “İstanbul’daki hain saldırıda 44 şehit verdik ve bir çok yaralı arkadaşımız var. Bu yaralı meslektaşlarımızdan biri Darendeli Mehmet Mevlüt Korkmaz. Aldığımız bilgiye göre bu yaralı meslektaşımızın durumu iyi” şeklinde konuştu.

Ziyaretin sonunda siyasi parti temsilcileri Emniyet Müdür Vekili Taşkıran’a Türk Bayrağı hediye etti.

Yorumlar 8

Bakmadan Geçme