Darende'de iki öğrenci TEOG'da bütün soruları doğru yanıtladı

Malatya'nın Darende ilçesinde, Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) ikinci dönem sınavında iki öğrenci 120 soruyu doğru yanıtladı.

Malatya’nın Darende ilçesinde, Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) ikinci dönem sınavında iki öğrenci 120 soruyu doğru yanıtladı.

Darende Özel Hacı Naciye Ateş Okulları öğrencilerinden Yağmur Ali Delikurt ve Yeniköy Ortaokulu öğrencisi Kerim Dinç, TEOG ikinci dönem sınavında 120 soruyu doğru yanıtlayarak dereceye girerken, Darende İlçe Milli Eğitim Müdürü Fevzi İnce başarılı olan iki öğrenciyi de ödüllendirdi. TEOG birincilerini makamında ağırlayan İnce, Darende’de son yıllarda başarılı öğrenciler çıktığını ifade ederek, TEOG’da başarılı olan iki öğrenciyi tebrik etti. Yeniköy Ortaokulu öğrencisi Kerim Dinç ise, TEOG’u kazanmak için sürekli ders çalıştığını ancak başarısındaki en önemli etkenin öğretmenleri ve ailesi olduğunu kaydetti. Darende Özel Hacı Naciye Ateş Okulları öğrencisi Yağmur Ali Delikurt da, başarının sırrının düzenli ve çok çalışmak olduğunu aktararak, kendisine destek veren öğretmenlerine teşekkür etti.

Konuşmaların sonunda Müdür İnce, öğrencilere çeşitli hediyeler verdi.

Bakmadan Geçme