Darende'de AK Parti teşkilat toplantısı yapıldı

Darende'de Ak Parti Mahalle Başkanları toplantısında gündemi değerlendiren Ak Parti Malatya İl Başkanı Hakan Kahtalı, 'Biz halkımızı aldatmadık her zaman onların yanında olduk' dedi.

Öğretmen Evinde yapılan Darende’de Ak Parti  Mahalle Başkanları toplantısına Ak Parti Malatya İl Başkanı Hakan Kahtalı, başkan yardımcısı Nadir Çalık, teşkilat başkanı Şevket Güneş, Darende Belediye Başkan Vekili Murat Doğan, Ak Parti Darende İlçe Başkanı Süleyman Şimşek, Belediye Meclis üyeleri, Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Yiğit, Kadın Kolları Başkanı Neşe Boyraz ve mahalle temsilcileri katıldı.

AK Parti Malatya İl Başkanı Hakan Kahtalı toplantıda yaptığı konuşmada, “Biz Ak Parti olarak büyük ve geniş bir aileyiz Allah'a şükür iki bine yakın teşkilat mensubumuz var bu iki bin teşkilat mensubumuzdan 716 tanesi mahalle temsilcisi bizim için temel taşlarımız mahalle başkanlarımızdır mahalle başkanlarımızın başarısıyla yapılan 11 seçimde en aktif rol alan kişiler başarıya ulaşmamızda en önemli kişiler mahalle başkanlarımızdır “ dedi.

Mahalle başkanlarına partilere verdikleri desteklerden dolayı teşekkür eden İl başkanı Hakan Kahtalı “iki gün önce Ankara'daydık Salı günü sadece İl başkanlarının katıldığı teşkilat toplantısı yapıldı. Çarşamba günü de Başbakanımızın katıldığı genişletilmiş İl Başkanları toplantısını yaptık. Orada Başbakanımızın da ifade ettiği gibi bizim başarımızın en önemli dayanağı teşkilatlarımızdır'' dedi

Her zaman halkın yanında olduğunu belirten Ak Parti Malatya İl Başkanı Hakan Kahtalı, “Biz hangi mezhepten hangi inançtan olursa olsun, hangi dinden, hangi ırktan olursa olsun bu toprakları vatan bilen namus bilen kardeşlerimizle kardeşlik hukukunuz vardır. Komşuluk hukukumuz vardır. Bu memleketi daha ileriye taşımak için hep birlikte hareket ettik ve beraberce kazandık hiçbir şeyi tek başımıza yapmadık bizler işin sadece hamaliye tarafını üstlendik biz kendimizi anlattık. İnandığımızı anlattık. Kimseyi aldatmadık.  Aldatmadığımız içinde Allah bizlere 11 seçimde zafer verdi” dedi.

Konuşmalardan sonra mahalle başkanlarına plaket takdim edildi.

Bakmadan Geçme