Darende Belediye Başkanı Süleyman Eser

Darende ilçe Kaymakamlığına atanan Enver Hakan Zengince'ye hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Belediye Başkanı Süleyman Eser, İnşallah güzel hizmetlerde birlikte oluruz dedi.

Darende ilçe Kaymakamlığına atanan Enver Hakan Zengince’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Belediye Başkanı Süleyman Eser, “İnşallah güzel hizmetlerde birlikte oluruz” dedi.

Darende Belediye Başkanı Dr. Süleyman Eser, geçtiğimiz günlerde göreve yeni başlayan Kaymakam Enver Hakan Zengince’yi ziyaret ederek başarılar diledi. Başkan Eser, Darende’nin huzurlu bir ilçe olduğunu ve halkının her zaman devletin yanında olduğunu söyleyerek, "Darende çalıştığınız bir çok il ve ilçeden daha faklı bir ilçe. Darende huzurlu bir ilçemizdir. Darendeli her zaman devletinin yanında yer almıştır. Darendeli yaşadığı her bölgede saygın insanlar olmuşlardır. Darende insanı dürüsttür, çalışkandır, geldiğinizde bunu fark etmişsinizdir. Darende Malatya’mızın en güzel ilçelerinden bir tanesidir. Her yıl binlerce yerli ve yabancı turiste ev sahipliği yapan bir ilçemizdir” dedi.

Kaymakam Zengince ise Darende ilçesine atanmaktan dolayı son derece mutlu olduğunu ifade ederek, "Osmanlının kuruluşunda manevi hizmetler etmiş Osmanlının yükselişinde talebeleri ile hizmet etmiş Şeyh Hamidi Veli hazretlerinin türbesi burada. Biz onun manevi huzurunda hizmet etmekten çok mutluyuz. Başkanımla birlikte Darende ve Darendeliler için çalışacağız. İnşallah güzel hizmetlerde birlike oluruz. Allah bizleri mahcup etmesin” diye konuştu.

Bakmadan Geçme