Cumhurbaşkanı Erdoğan Malatya'yı örnek gösterdi

AK Parti Grup Toplantısı'nda Milletvekillerine hitap eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Malatya Büyükşehir Belediyesi'nin yaptığı hizmetleri örnek göstererek, 'Bay Kemal şöyle yerinde gidip bir görsün Malatya'ya baksın. Baksın da belki bunları nasıl yapmışlar der' şeklinde konuştu.

AK Parti Grup Toplantısı’nda Milletvekillerine hitap eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Malatya Büyükşehir Belediyesi’nin yaptığı hizmetleri örnek göstererek, “Bay Kemal şöyle yerinde gidip bir görsün Malatya’ya baksın. Baksın da belki bunları nasıl yapmışlar der” şeklinde konuştu.

Malatya Büyükşehir Belediyesi’nin son dönemlerdeki hizmet atağı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan övgü aldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde gerçekleştirilen AK Parti Grup Toplantısı’nda milletvekillerine hitaben yaptığı konuşmada, Malatya Büyükşehir Belediyesi’ni örnek göstererek çeşitli videolarla Türkiye’deki belediyelerin geldiği noktayı hatırlattı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın konuşmaları sırasında Malatya Büyükşehir Belediyesi’nden bahsetmesi ve kamuoyuna izlettirdiği videolarda, Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan hizmetlere yer vermesi Malatyalıların göğsünü kabarttı.

“Mazeretlerin arkasına sığınmadan hizmet ürettiler”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Elazığ depreminden sonra hemen bir yılı doldurmadık. Oradaki biten konutların teslim törenini yaptık. Yılsonuna kadar kalanını da yapıp teslim edeceğiz. Bay Kemal bu kadar kısa zamanda nasıl bitti diye gidip görsün. Malatya’yı gidip görsün. Görsün ki, belki nasıl da bunları yapmışlar der” ifadelerini kullandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmasına, “Şu salgın ortamında bir başarı hikâyesidir. Aynı şekilde belediyelerimiz hem hizmetlerine hem de yatırımlarına devam ettiler, farklarını belli ettiler. AK Parti; hizmet etmek, eser üretmek, yatırım yapmak, şehirlerini geliştirmek isteyen hiçbir belediyenin mazeretlerin arkasına sığınamayacağı yerel yönetimler sistemine sahiptir” dedi.

Videolarda Malatya Büyükşehir Belediyesi hizmetlerine yer verildi

Cumhurbaşkanı Erdoğan daha sonra AK Partili belediyelerin ürettiği benzersiz şehirlerin videolarını izlettirdi. 3 dakikalık videoda Malatya’daki parklar, yaşam alanları ve müzelerin yer alması dikkat çekti. Selahattin Gürkan başkanlığında son dönemlerde hizmet atağına geçen Malatya Büyükşehir Belediyesi’nin Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan övgüler alması Malatyalıları mutlu etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Malatya'yı örnek gösterdi
Yorumlar 5
Gökhan 11 Şubat 2021 11:51

Ben motasta çalışıyorum garajın bekçiliğini bile yapamayan adamı müdür diye başımıza verdi dışarı çıkıp sigara içmekten başka bişey bilmiyor buraya ne gibi faydası olacak yazık Malatya'ya

Bülent 11 Şubat 2021 00:19

Bu kadar yalan olmaz ya.ben canlı izledim.malatyadan gösterilen yatırımların hepsi ahmet çakırın yaptiklariydi.selahattin gurkanin tek bir icraatını bile göstermedi cumhurbaşkanı.ama habere bak, gurkanla atağa geçen malatya belediyesiymiş.bizi saf mi zannediyo bu belediye.

Burhan 10 Şubat 2021 22:36

Görüntülerdeki bütün projeler Ahmet Çakır döneminin projeleriydi. Görüntüler bile 3 yıl öncenin görüntüleri.

Hakan 10 Şubat 2021 22:01

Ahmet ÇAKIR zamanında yapılan hizmetlerle ön plana çıkıyoruz. Bu dönemin yöneticileri izlerken özeleştiri yatımı acaba. Yoksa hepsini sahiplenip kolları kabardımı

Ahmet Aslan 10 Şubat 2021 21:29

Ahmet Başkan döneminde yapılan hizmetlerden dolayı övdü Sayın Cumhurbaşkanımız... Selahattin başkan tohma köprüsü ve kömürhan köprüsü gibi muhteşem iki proje yaptığı için seçimlerde malatya halkı olarak gerekli desteği vereceğiz...

Bakmadan Geçme