Cumhur ittifakından Gürkan'a övgü

Cumhur ittifakı diye adlandırılan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) temsilcileri Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'a övgü sözler kullandı.

Cumhur ittifakı diye adlandırılan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) temsilcileri Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’a övgü sözler kullandı.

MHP Malatya Milletvekili Mehmet Celal Fendoğlu, MHP İl Başkanı Mesut Samanlı ve beraberindeki heyet ile birlikte Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı ziyaret ederek, yenilenen meclis salonunu incelediler.

“ 15 yıldan beri hizmet yapıyor”

Yenilenen Büyükşehir Belediye Meclis Salonu’nu beğendiğini dile getiren Milletvekili Mehmet Celal Fendoğlu, “Büyükşehir Belediyemizin yenilemiş olduğu meclis salonunu gezdik. Muhteşem bir salon olmuş. Tabi millete efendilik yoktur, hizmet vardır. Burada da hizmet vardır. Hizmetin adı Selahattin Gürkan’dır. 15 yıldan beri hizmet yapıyor. Cumhur İttifakı adayımız olarak yapmış olduğu çalışmalar ve hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Bunu sadece burada değil, uzun zamandır ilçeleri ve köyleri geziyorum her yerde grup yollarının tamamlanması ve köylerin 2 evde olsa asfalta kavuşması, kar kış ortamında kaliteli bir yaşam sunması her şeye değer. Milletimizin hayır dualarına bizzat şahit oldum. Bu vesile ile Başkanıma çok teşekkür ediyorum. Millete hizmet eden, milletin efendisi olur” dedi.

“Başkan Gürkan hizmette çığır açtı”

Malatya Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu’nda yapılan incelemelerde Milliyetçi Hareket Partisi Malatya İl Başkanı Mesut Samanlı da, “Başkanımızın seçim döneminden beri emin adımlarla ilerlediğini görmek bizi gururlandırıyor. Hizmet yarışında çığır açan bir Belediye Başkanı ve Belediyemiz olduğu için çok mutluyuz. Yaptığı çalışmalar ve hizmetten dolayı teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Cumhur ittifakından Gürkan'a övgü
Cumhur ittifakından Gürkan'a övgü
Yorumlar 3
Nurettin soylu 09 Eylül 2020 22:34

Deve ye sormuşlar boynun neden eğri misali.. Şu düştüğümüz hale bak millet neyin derdin de bunlar neyin kafasını yaşıyor.. Memleket hastalık ve açlıktan kırılıyor bizim sözde secilmişler meclis salonu yenilenmiş ona övgü yağdırıyor.. Allah a havale edilen bu yöneticilere sorarım 2 yıl oldu millet için ne yaptınız Malatya için proje niz ne hangi proje bitti faydalı ne yaptınız sorarlar.. Gayet normal bir şekilde biri birine övgü yağdırıyor.. Şıracının şahidi şireci misali ben şahsıma hakkımı zerre helal etmiyorum Allah a havale ediyorum.. O makamlar kimsenin babasının malı değil makamdan kişilik alan makamsız kalınca ne olacak???

Necmettin 09 Eylül 2020 21:45

Gürkan bu Meclis tadilat işini amma abarttı..Halka dokunan,şehire dokunan bir işlevi varmı bu yenilemenin ?o kadar paraya yazık değilmi Size oy verdi diye malatya bu muameleyi hakediyormu bu insanlarla kafa buluyorsunuz sanki.Ama takiye yapmamışsınız bu sefer çünkü Recep Tayyip Erdoğan’ın resmini kaldırmışsınız.Bu ülkenin Cumhurbaşkanının,sana oy vermemize vesile olan insanın,dava ve çile insanının,Liderin resmî nerede ?

Muhammed 09 Eylül 2020 19:58

Körler sağırlar birbirini ağırlar sözü en çok bu ekibe yakışıyor, samanlı acaba kendi partisinin belediye başkanı olsa bu kadar övermiydi Selahattin Gürkanı? Biz size belediye başkanı yada millet vekili yada il başkanı olamazsınız demedik ki..

Bakmadan Geçme