CHP'den Battalgazi Belediyesine hayırlı olsun ziyareti

CHP İl Başkanı Enver Kiraz, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'ı ziyaret ederek Battalgazi Belediyesi Yeni Hizmet Binasının hayırlı olması temennisinde bulundu.

CHP İl Başkanı Enver Kiraz, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı ziyaret ederek Battalgazi Belediyesi Yeni Hizmet Binasının hayırlı olması temennisinde bulundu.

CHP İl Başkanı Enver Kiraz, beraberinde CHP Battalgazi Belediye Meclis Üyesi Okay Demirhan ve il yönetimi ile birlikte Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı ziyaret ederek, Yeni Hizmet Binası’nın hayırlı olması temennisinde bulundu. Burada konuşan CHP İl Başkanı Kiraz, “Battalgazi bölgesi hem tarihsel kökleri itibariyle, şuan ki konumu itibariyle Malatya’mız açısından önemli bir bölge. Bu bölgede belediye başkanımız Selahattin bey önemli hizmetler yapıyor, biz de bunu izliyoruz, görüyoruz. Tabii zaman zaman bir araya geliyoruz. Malatya ile ilgili yapılması gerekenleri de birlikte paylaşıyoruz. Bugünde Malatya’ya, Battalgazi bölgesine Battalgazi Belediyesi’nin bir hizmet binası kazandırıldı, buraya taşındı. Belediyemiz tabii burada hayırlı olsun ziyaretinde bulunuyoruz. Burada daha güzel hizmetler vereceğine hiç şüphe duymuyoruz. Battalgazi bölgesine de, Malatya’mıza da yakışır güzel bir bina olmuş” şeklinde konuştu.

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Malatya ortak paydası altında tüm siyasi partilerle sağlıklı bir diyalog içerisinde olduklarını kaydetti.

Siyasi partilerin demokrasinin vazgeçilmez unsuru olduğunu dile getiren Gürkan, “Ana muhalefet partisi olarak il başkanımız olan Enver Kiraz bey ve yönetim kurulu üyelerini burada görmekten ve istişare etmekten büyük mutluluk duyduğumu belirtmek istiyorum. Zaten bizim belediyecilik anlayışı içerisinde katılımcılık belediyecilik içerisinde gerek siyasi partilerimiz, gerek sendikalarımız olsun, gerek sivil toplum örgütlerimiz olsun, meslek odalarımız, meslek birliklerimiz olsun, onlardan aldığımız bilgi doğrultusunda yol haritamızı belirlenmesi, yön pusulamızın oluşmasında önemli katkıları vardır” dedi.

Şehrin sorunları ve çözüm yolları noktasında muhalefet partisi meclis üyeleri ile de istişare halinde olduklarının altını çizen Gürkan, “Yani bu güzel bir tablo Malatya için, Battalgazi açısından önemli bir tablo, aynı zamanda Türkiye ye örnek olması gereken bir tablo. Bizim bu ölçek içerisinde ortak paydamız Malatya’dır. Malatya’ya güzel hizmetler kazandırmak ve yapılandırmak gibi bir sorumluluğumuz var. Türkiye’de bu tablo olursa, Türkiye ortak paydası içerisinde Türkiye’ye kazanımlarını elde etmek için gayret çaba göstermemiz lazım. Biz Malatya’da gerek Cumhuriyet Halk Partisi Teşkilatımız olsun, gerek diğer partilerimizle olan ilişkilerimiz gayet sağlıklı bir zemin içerisinde ve demokratik ortam içerisinde çağdaş ve modern bir anlayış içerisinde, memleketimize hizmet etme yolları ve yöntemleri noktasında sürekli istişare içerisindeyiz” diye konuştu.

Bakmadan Geçme