CHP İlçe Başkanı'na yönelik 'tecavüz' iddiası

Bugün SHOW TV'de yayınlanan 'Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme' programında CHP Kale İlçe Başkanı Süleyman Karabulut ile ilgili 'tecavüz' iddiaları yer aldı. CHP İl Başkanı Enver Kiraz ne dedi?

Bugün SHOW TV’de yayınlanan ‘Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme’ programında CHP Kale İlçe Başkanı Süleyman Karabulut ile ilgili “tecavüz” iddiaları yer aldı. CHP İl Başkanı Enver Kiraz ne dedi?

Didem Arslan Yılmaz’ın sunduğu programda Berivan isimli genç kızı Süleyman Karabulut’un hamile bıraktığı ve bu olayın kapatılması için ailesine para verildiği iddia edildi.

Berivan isimli gencin kocası Erdal’ın ortaya attığı iddiaya göre, evlendikten sonra Berivan’ın daha önce hamile olduğunu aktardı. 

Berivan’ın kız arkadaşı ise telefonla yayına bağlanarak, Berivan’ın kendisine bu olayı anlattığını ve Süleyman diye birinin hamile bıraktığını söyledi. Bu esnada Süleyman Karabulut’un resminin ekranda belirmesi ise dikkat çekti.

Konu ile ilgili görüş almak için CHP İl Başkanı Enver Kiraz'ı aradık. Bu olayın aynı şekilde Show TV'deki yayından öğrendiğini aktaran Enver Kiraz, "Tedbir amaçlı Süleyman Karabulut'u ilçe başkanlığından aldık hemen. Parti üyeliğini de askıya aldık. Bu yapılan haber üzerine partiyle ilişkisini hemen kestik. Doğruysa kimsenin kabul edemeyeceği bir durum." dedi.

Yorumlar 3
Nasıl mış 06 Mayıs 2021 21:21

Veli Ağbaba Mehmet çınar a hiçbir şey den nasıl haberi olmaz diyordu Allah işte demekki her yerde bir çürük elma varmış

Sülo 06 Mayıs 2021 20:54

Veli ağbaba hadi savun bakalım CHP li ilçe başkanını, senin sesin gür çıkar....

Malatyalı 06 Mayıs 2021 20:50

Yine ortalığı karıştırdın Mahir Temur. Malatya sürekli ulusalda gardaş! :))))))))))))))))

Bakmadan Geçme