CHP İl Başkanı Kiraz başsağlığı mesajı yayınladı

CHP Malatya İl Başkanı Enver Kiraz, Şırnak'ın Uludere ilçesi Şenoba beldesinde düşen helikopterde şehit olan askerlere rahmet, ailesine sabır diledi.

CHP Malatya İl Başkanı Enver Kiraz, Şırnak’ın Uludere ilçesi Şenoba beldesinde düşen helikopterde şehit olan askerlere rahmet, ailesine sabır diledi.

CHP Malatya İl Başkanı Enver Kiraz, "Şırnak’ın Uludere İlçesi’ne bağlı Şenoba Beldesinde düşen askeri helikopterde 13 askeri personelimiz şehit olmuştur. Yine dün Diyarbakır’da teröristlere yönelik yürütülen operasyonda 3 askerimiz şehit olmuştur. Gelen şehit haberleri ile ülkemizin dört bir yanına yine ateşler düştü. Ülke olarak acımız büyük. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, başta acıyı çok derinden yüreklerinden hisseden ailelerine, yakınlarına ve bütün milletimize başsağlığı diliyorum. Şırnak, Şenoba’da düşen askeri helikopterde şehit olan Yarbay Songül Yakut Malatyalı, ailesini yakından tanıdığımız bir hemşehrimiz. Yarbay Songül Yakut mesleğinde çok başarılı, jandarma tarihimizde ilk İlçe Jandarma Komutanlığı görevini üstlenebilmiş, Malatyalılar açısından önemli gurur kaynaklarından biri olmayı başarmıştır. Şehit haberi bütün Malatyalıları derinden üzüntüye boğmuştur. Şehidimiz Yarbay Songül Yakut’a Allah’tan rahmet, acılı ailesine, yakınlarına, sevenlerine ve Malatya’mıza başsağlığı ve sabır diliyorum. Her zaman ifade ettiğimiz gibi terörü şiddetle lanetliyoruz. Terör insanlığa karşı işlenen bir suçtur. Terörü yapanlar, destekleyenler bütün insanlık tarafından lanetlenmelidir. Terör karşısında birliğimizi, beraberliğimizi sağlayarak hep birlikte mücadele etmek zorundayız" ifadelerine yer verdi.

Bakmadan Geçme