CHP heyeti, Borsa Başkanı Özbey'i ziyaret etti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı Tekin Bingöl, beraberindeki heyetle birlikte Ticaret Borsası Başkanı Gürsel Özbey'i makamında ziyaret etti.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı Tekin Bingöl, CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan ve CHP İl Başkanı Enver Kiraz ile birlikte bir dizi ziyaret ve temasta bulunmak için geldiği Malatya'da Ticaret Borsası Başkanı Gürsel Özbey’i makamında ziyaret etti.

Ziyarette ilk olarak konuşan Gürsel Özbey bu tür ziyaretleri önemsediklerini belirterek, “Ülkemiz her bakımda istişareye birbirleriyle konuşmaya ihtiyaç olduğu bir dönemde bizi ziyaret etmeleri hem bizlerin hem de ilimiz açısından önemli görmekteyim. Bu ziyaret neticesinde ilimize önemli katkılar sağlayacağını inanıyorum” dedi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Tekin Bingöl ise Malatya’nın ülke için önemli bir kent olduğunu söyleyerek, "Malatya sadece tarımla değil, tarımın yanında sanayisiyle, hayvancılığı ile esnafı ile bir kent ve bir geçiş noktası durumunda" ifadesine yer verdi.

Türkiye’nin başında büyük bir terör sorunu olduğunu söyleyen Bingöl, ”Ekonomik olarak, son gelişmeler nedeni ile ekonomide, sanayide ciddi sıkıntılar yaşıyoruz. Bunları el birliği ile aşmamız gerekiyor. Biz parti olarak bu tür sorunları özelikle, ekonomi anlamda yaşanan sorunları bir sorunmuş gibi yansıtmıyoruz. Bu sonuçta sorun olsa bile bu siyasette kullanmayı doğru bulmuyoruz" şeklinde konuştu.

Yorumlar 1

Bakmadan Geçme