Çene Cerrahisi Hangi Tedavi Seçeneklerinden Oluşur? 

Ağız içindeki yumuşak dokuların yanı sıra diş ve çene eklemini ilgilendiren tüm rahatsızlıklar, çene cerrahisi kapsamında değerlendirilir. İzmir çene cerrahisi kliniği olarak uzun yıllardır hizmet veren Özel Bornova Dent, hastalardaki ağız ve çene problemlerine karşı gerekli tedavi sürecini uygulamaktadır.

Çene Cerrahisi Hangi Tedavi Seçeneklerinden Oluşur? 
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ağız içindeki yumuşak dokuların yanı sıra diş ve çene eklemini ilgilendiren tüm rahatsızlıklar, çene cerrahisi kapsamında değerlendirilir. İzmir çene cerrahisi kliniği olarak uzun yıllardır hizmet veren Özel Bornova Dent, hastalardaki ağız ve çene problemlerine karşı gerekli tedavi sürecini uygulamaktadır. Çene cerrahisinde sedasyon, genel anestezi veya lokal anestezi uygulanabilirken tamamen kalıcı çözümler sunulduğu unutulmamalıdır. Detaylı bilgiler ve online randevu için www.bornovadent.com.tr adresini inceleyebilirsiniz

 

Çene Cerrahisinin Uygulandığı Alanlar 

 

Başta yüz ve çene bölgesindeki enfeksiyonlar olmak üzere Özel Bornova Dent ağız ve diş sağlığı polikliniği diş ve çene kırıklarına hızlı bir şekilde müdahale etmektedir. Ayrıca gömülü olan dişlerin çekimi de yine çene cerrahisi kapsamında uygulanan tedaviler arasındadır. Aynı zamanda ağız içinde oluşan yumuşak ve sert dokulu kistler için de çene cerrahisinden faydalanılır. Son olarak protez uygulamalarından önce ağız içi dokuların düzeltilmesi amacıyla İzmir çene cerrahisi kliniğinde gerekli müdahaleler yapılmaktadır. 

 

Uzman diş hekimleriyle birlikte hastaların karşılaşabileceği tüm diş ve diş eti problemleri için kalıcı tedaviler uygulayan Özel Bornova Dent, son teknolojiyle güncel tedavi yöntemlerinden yararlanmaktadır. 2015 yılından günümüze kadar kurumsal bir anlayışla hasta memnuniyetini ön planda tutan Özel Bornova Dent ayrıca güncel yenilikleri takip ederek uzman hekimleriyle birlikte çene cerrahisi için ihtiyaç duyulan tüm tedavileri sorunsuz bir şekilde gerçekleştirmektedir. 

 

Çene Cerrahisi ve İmplant 

 

Çene cerrahisinde en çok ihtiyaç duyulan uygulama implanttır. Çene kemiğine başarılı bir şekilde yerleştirilen ve protezlerin tutunması amacıyla uygulanan yapay diş köklerine implant denir. Eksik dişlerin yerine yapılan implantlar, kaliteli malzemelerden seçilerek uzun ömürlü kullanılabilir. Ayrıca 2 veya 3 ay içinde çene kemiğine tutunan implantlar, protezleri taşıyacak duruma getirilir. Tüm bu süreçler İzmir çene cerrahisi kliniğinde hastalarına memnuniyetini sağlayarak yönetilmektedir. 

Bireylere özel planlanabilen gülüş tasarımı uygulamalarının da uzman hekimlerce yapıldığı Özel Bornova Dent sayesinde uzun dönemli takiplerde yüksek başarı oranına sahip olunabilir. Dişsiz hastalarda aynı gün sabit protezlerin takılabildiği implant tedavisinin başarı oranı da yüksektir. Bu yüzden çene cerrahisi konusunda ihtiyaç duyulan tüm hizmetler artık Özel Bornova Dent tarafından kalıcı bir şekilde sunulmaya devam edilmektedir. 

Bakmadan Geçme