Büyükşehir, kar temizleme çalışmalarında sınıfta kaldı!

Kar yağışının durmasının ardından üç gün geçmesine rağmen, Malatya Büyükşehir Belediyesi, şehrin merkezinde Vali Konağının bulunduğu Mehmet Buyruk Caddesindeki karları temizlemedi. Vatandaşlar, aracını park etmek için küreklere sarıldı.

Kar temizleme çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürdüğünü ve karla mücadelede gece gündüz demeden çalıştığını iddia eden Malatya Büyükşehir Belediyesi, ne yazık ki karla mücadelede sınıfta kaldı.

Malatya Vali Konağı gibi önemli bir binanın da bulunduğu Mehmet Buyruk Caddesinde kaldırımlardan ve ana yoldan toplanan karlar araçlarla nakledilmek yerine, yolun kenarlarına ve park yerlerine yığıldı.

VATANDAŞ KÜREKLERE SARILDI

Şehrin göbeğinde cadde boyunca yolun sağlı sollu iki tarafı kar yığınlarıyla dolunca vatandaşlar araçlarını park edecek yer bulamadı. Vatandaşların birçok kez Büyükşehir Belediyesi'ni arayarak durumu şikayet etmesi, sorunu ortadan kaldırmadı. Araçlarını park etmek isteyen cadde sakinleri ve esnaflar küreklere sarılarak, yol kenarlarındaki karları temizlemeye çalıştı.

Yol kenarına araçların park edilememesi nedeniyle, bazı araç sürücüleri araçlarını yolda park etmek zorunda kaldı. Trafiğin de aksamasına neden olan yol kenarındaki karları, Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin ne zaman gelip temizleyeceği bilinmiyor.

Haber-Foto: Mehmet Özdemir - Kayısı Haber Malatya

Yorumlar 6

Bakmadan Geçme