Büyükşehir Belediyesi'nden şaka gibi yanlışlık!

Malatya Büyükşehir Belediyesi Kayısı Festivali'ne yoğun bir şekilde hazırlanırken fıkra gibi bir olay yaşandığını öğrendik. Haberimizde...

Malatya Büyükşehir Belediyesi Kayısı Festivali’ne yoğun bir şekilde hazırlanırken fıkra gibi bir olay yaşandığını öğrendik.

17 Temmuz’da başlayacak 23. Uluslararası Malatya Kültür Sanat Etkinlikleri ve Kayısı Festivali için 18 Temmuz tarihinde “sıra geceleri” etkinliğini planlayan Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Kültür ve Sosyal İşleri Daire Başkanlığı billboardlar ve raketler için afişler hazırlatıyor.

Malatya’nın çoğu bölgesine asılan bu “sıra gecesi” afişlerin aslında afişlerdeki grubun haberi olmadan asıldığı ve bu grubun sahibi ve solisti Nihat Baydar’ın Büyükşehir Belediyesi’ni aradıktan sonra fark edildiği bilgisine ulaştık.

Konu ile ilgili afişlerdeki sıra gecesinin sahibi ve solisti Nihat Baydar’a ulaştığımızda, “Önce bizi birilerinin önerdiğini zannettik çünkü Malatya’nın her tarafına asılan bu afişlerden haberimiz yoktu” dedi.

 

MATBAA HATASIYMIŞ

Koskoca Büyükşehir Belediyesi nasıl böyle bir hata yapabilir, diye ifade eden Nihat Baydar, “Afişlerden sonra kimse bize ulaşmayınca Kültür ve Sosyal İşleri Daire Başkanı Murat Nalçacı’yı aradım. Telefonda, ‘Matbaa hatası olmuş. Özür dileriz. Tüm afişleri hemen toplatacağız’ dedi. Bu nasıl bir iştir inanın anlamadım” dedi.

Konu ile ilgili hukuki süreci başlatacağını bildiren Baydar, “Koskoca Büyükşehir Belediyesi iznimizi almadan resimlerimizi kullanıp bizi davet etmemiştir. Sevenlerimiz bizim 18 Temmuz’da program yapacağımızı zannediyor. Bu saatten sonra Malatya’nın her tarafına bizim grubun geleceğini bildiren Büyükşehir Belediyesi, afişleri kaldırsa da haberimiz olmadan bu işlem yapılmıştır. Olayı yargıya taşıyacağız” diye ifade etti.

Ayrıca Malatya Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Kültür ve Sanat Etkinlikleri Şube Müdürü Sedat Aydoğan aynı afişleri sosyal medya hesaplarında da paylaşmıştır.
İşte o paylaşım:

Kayısı Haber

Yorumlar 4
Hey onbeşli s. 12 Temmuz 2019 12:50

Valla bu personellerden anca bu kadar iş çıkar kapasite meselesi sonuçta

Murat 11 Temmuz 2019 23:56

Harika bir iş, organizasyon çıkaran hazırlık yapan belediye ekibine yanlış yapıyorsunuz, beyaz kağıtta leke oluşturmayın.

Ceycey 11 Temmuz 2019 18:35

Selahattin gürkan bu ekiple mi hizmet sunacak

Nihat Baydar 11 Temmuz 2019 18:33

Malatya büyük şehrimize yakışmadı bu ciddiyetsizlik vefasızlık bizi çok üzmüştür gereken hukuki hakkımızı arayacağız.

Bakmadan Geçme