Büyükşehir Ampute Takımında ikinci yarı hazırlıkları sürüyor

Ampute 1. Ligi'nde mücadele eden Malatya Büyükşehir Belediyesi Ampute Futbol Takımı, ligin ikinci yarısına Yeşiltepe'de yaptığı antrenmanlarla hazırlanıyor.

Ampute 1. Ligi’nde mücadele eden Malatya Büyükşehir Belediyesi Ampute Futbol Takımı, ligin ikinci yarısına Yeşiltepe’de yaptığı antrenmanlarla hazırlanıyor.

Süper Lig’e yükselmek için mücadele eden Malatya Büyükşehir Belediyesi Ampute Takımında ikinci yarı hazırlıkları sürerken, açıklamada bulunan Teknik Sorumlu Suat Canlı hedeflerinin Malatya’ya ikinci Süper Lig takımı kazandırmak olduğunu söyledi. İkinci yarıya sıkı bir şekilde hazırlandıklarını belirten Canlı, “Büyükşehir Belediyesi Ampute Futbol Takımı Teknik Sorumlusu Suat Canlı Suat Canlı Zorlu ikinci yarıya sıkı şekilde hazırlanıyoruz. Oyuncu kardeşlerimiz Yeşiltepe Ampute Futbol Sahası’nda haftanın iki günü idmanlarını aksatmadan yapıyor. Futbol arkadaşlarımız hırslı ve istekliler. İkinci yarıda tıpkı ilk yarıda olduğu gibi başarılara imza atacağız. Malatya’mıza ikinci bir Süper Lig takımı kazandırmanın gayreti içerisindeyiz. Bizim için kader müsabakası niteliği taşıyan Antalyaspor karşılaşmasının stresini futbolcularımıza hatırlatmadan önümüze maç maç bakarak ilerliyoruz. Tabii o maç Malatya’da final havasında geçecek bir müsabaka olacaktır. Şampiyonluk için ipi göğüsleyeceğimiz maç olmasını istiyoruz. Malatya’nın futboldan sonra farklı bir branşta ampute futbolunda Süper Lig’de temsil edebilmek için çok büyük bir desteğe ihtiyacımız var. Tıpkı şuan futbol maçlarının yayıncı kuruluş tarafından yayınlandığı gibi, Süper Lig’e çıktığı zamanda TRT tüm maçlarımızı her hafta canlı verecek. Bu sayede dünyanın her köşesindeki hemşehrilerimiz takımlarını canlı izleme fırsatı bulacaklar. Ayrıca Malatya’mızın tanıtımına katkı sağlamış olacağız. Bu anlamda bizleri sürekli arayarak fikir alışverişinde bulunarak destekleyen Büyükşehir Belediye Başkanımız Ahmet Çakır’a ve yardımcısı Ertan Mumcu’ya teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Bakmadan Geçme