Büyükşehir Ampute Takımı rakibini ezdi: 7-0

Malatya Büyükşehir Ampute takımı ismini alan Malatya Ayyıldız Ampute takımı deplasmandan 7-0'lık galibiyetle döndü.

Malatya Büyükşehir Belediyespor Kulübü bünyesine katıldıktan sonra ikinci maçına çıkan Büyükşehir Ampute takımı, deplasmanda karşılaştığı Adana Engelliler Takımını 7-0 mağlup etti.

Malatya temsilcisinin Ligdeki iyi gidişatı devam ediyor.Ligin ilk maçında evinde Denizli temsilcisini yenip lige 3 puanla başlayan Büyükşehir Ampute, 3 puan parolasıyla gittiği Adana’da da galibiyetle döndü.

Adana Engelliler Takımı karşısında farka giden Büyükşehir, 7.dakikada Ramazan’ın golü ile 1 - 0 öne geçti. Golden kısa süre sonra Ramazan Kılıçkul bir kez sahneye çıktı ve 12. dakikada takımını 2 - 0 öne geçiren golü attı.

Topla daha fazla oynayan rakibine baskı kuran Büyükşehir Ampute Takımı bunun meyvesini Ramazan Kılıçkul ile bir kez daha aldı ve durum 3 - 0 oldu.

İkinci yarıda da güzel oyununu sürdüren Büyükşehir Ampute Takımı 32. dakikada Ramazan Kılıçkul ile bir daha sahne aldı. Ramazan takımının ve kendisinin 4. golünü atarak müsabaka 4 - 0’a geldi. 41.dakikada Aliseydi attığı gol ile skoru 5 - 0’a taşıdı.

Karşılaşmanın sonlarına doğru oyundan kopmayan Büyükşehir Ampute Takımından Cebrail skoru 6- 0‘a getiren golü attı.

Karşılaşmanın son golü 46. dakikada Emrullah’tan geldi ve maç skor 7-0 oldu.

Bu gol karşılaşmanın da sonucu oldu ve Malatya Büyükşehir Ampute takımı deplasmandan 7-0’lık galibiyetle döndü.

Bakmadan Geçme