Büyükşehir 19 taşınmazı satışa çıkarttı

Mülkiyeti Malatya Büyükşehir Belediyesi'ne ait 2'si dükkan 17'si parsel olmak üzere toplam 19 taşınmaz ihaleyle satılacak.

Mülkiyeti Malatya Büyükşehir Belediyesi’ne ait 2’si dükkan 17’si parsel olmak üzere toplam 19 taşınmaz ihaleyle satılacak.

Konu ile ilgili olarak verilen bilgilere göre, Malatya Büyükşehir Belediyesi 14 Kasım Salı günü Battalgazi ve Yeşilyurt ilçelerinde bulunan 19 taşınmazdan 16’sını “Açık Teklif Usulü", 3’ünü de "Kapalı Teklif Usulü" ile satışa çıkardı. Satılacak olan parsel ve dükkan bedellerinin yüzde 40’ı peşin, geri kalan miktarı ise 10 taksitte ödenecek. Satışı yapılacak olan arsaların konut, ticaret ve benzin istasyonu alanı olduğu belirtilirken 14 Kasım Salı günü saat 14.30’da Encümen huzurunda yapılacak olan konut, arsa ve dükkanlarla ilgili ihale şartname ve eklerinin ücretsiz olarak Büyükşehir Belediyesi Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığından alınabileceği kaydedildi.

İhaleyle satılacak olan taşınmazların Parsel büyüklükleri 14 metrekare ile 11 bin 500 metrekare arasında değişirken, muhammen bedelleri ise 50 bin lira ile 7.5 milyon TL arasında değişiyor.

Bakmadan Geçme