Bülent Avşar MHP İl Başkanlığına adaylığını açıkladı

Malatyalı iş adamı Bülent Avşar, MHP İl Başkanlığında yapılacak Genel Kurul öncesinde başkanlığa aday olduğunu duyurdu.

Malatyalı iş adamı Bülent Avşar, MHP İl Başkanlığında yapılacak Genel Kurul öncesinde başkanlığa aday olduğunu duyurdu.

Genel Kurul öncesinde parti binasında basın toplantısı düzenleyen iş adamı Bülent Avşar, MHP İl Başkanlığına adaylığını açıkladı. Avşar, “Ülkü Ocakları tedrisatından yetişmiş ve MHP’nin birçok kademesinde görev almış, partimin ilkelerine ve ülkülerine her zeminde sahip çıkmış, bu değerleri her platformda savunmuş, liderimiz Devlet Bahçeli Bey’e gönülden bağlı samimi bir ülküdaşınızım. Milliyetçi Hareket Partisinin kuruluş amaç ve ilkelerinin kutsallığını, söz konusu vatan olunca ‘Benim iman dolu serhaddim var’ deyip geri kalan her şeyi teferruat saydığını 15 Temmuz öncesi ve sonrası acıdır ki hepimiz gördük ve yaşadık.

Her karışına canımızı, her damla kanımızı feda ettiğimiz ve edeceğimiz vatanımıza dış mihrakların ve onların omurgasız kukla uşaklarının aziz ve şerefli Türk milletinin destansı mücadelesi liderimiz Devlet Bahçeli Beyin ve parti genel merkezimizin tavizsiz, onurlu duruşu ile plan ve emellerinin başlarına geçtiğine şahit olduk. Kanımız ile nakşolunmuş al bayrağımızın altında kimlik bulmuş ama satılmış bu hainlere cevaben amaç ve gayesi vatanın bölünmez bütünlüğü olduğunu gördüğümüz liderimiz Devlet Bahçeli Bey’in ve parti genel merkezimizin vermiş olduğu Türk milleti tarafından kabul gören ‘Önce ülkem ve milletim, sonra partim ve ben’ anlayışının gür sesi olmak için Milliyetçi Hareket Partisi Malatya İl Başkanlığına adayım” şeklinde konuştu.

Malatya’nın sosyal, iktisadi, sağlık, eğitim ve diğer alanlardaki sorunlarını Milliyetçi Hareket Partisi olarak siyasi zeminde çözüme ulaştırabilmek amacıyla aday olduğunu da aktaran Avşar, “5 Kasım 2017 tarihinde gerçekleşecek olan Milliyetçi Hareket Partisi Malatya İl Kongremizin asla kaybedeni olmayacaktır. Ülkücü terbiye ile gerçekleşecek kongremizde ben ve çalışma arkadaşlarımız mevcut il başkanımızın karşısında en iyisini Malatyamıza ve tüm üyelerimize en hayırlısını arzu etmek adına çıkacağız” diye konuştu.

Bakmadan Geçme