Bu teknoloji Malatya'da ilk

CMT Psiko-Diyet Merkezi'nden Dyt. Orhan Okşar, Andulasyon teknolojisi ile ilgili bilgiler verdi. Malatya'da ilk defa bu modeldeki teknoloji ile seanslar yapıldığını belirti.

CMT Psiko-Diyet Merkezi’nden Dyt. Orhan Okşar, Andulasyon teknolojisi ile ilgili bilgiler verdi. Malatya’da ilk defa bu modeldeki teknoloji ile seanslar yapıldığını belirti.

Malatya’da bu teknolojinin bu üst modelle ilk defa kendi merkezlerinde olduğunu aktaran Dyt. Orhan Okşar, “Bu teknolojiyle beraber vücuda yapılan titreşimle, kan dolaşımına, aktif metabolizmanın hızının artırılmasına, lenf akışının hızlanmasına ve dengeli bir otonom sinir sisteminin daha iyi çalışmasını sağlıyor” dedi.

Vücuttaki ödem ve toksik madde atımını hızlandırdığını ifade eden Orhan Okşar, Andulasyon terapisinin uyku durumunu ve stresi azalttığını vurguladı.

Dyt. Orhan Okşar Andulasyon terapisi ile ilgili maddeler halinde şu bilgileri paylaştı:

*İyi bir kan dolaşımı

*Daha hızlı iyileşme

*Aktif bir metabolizma

*Daha fazla enerji

*Sağlıklı bir lenf akışı

*Daha fazla toksik madde atılımı

*Dengeli bir otonom sinir sistemi

* Daha az stres daha iyi uyku

*Mutlu yaşlanma ve ağrısız yaşam

 

Günde sadece 15 dakika Andulasyon terapisi ile sağlıklı bir yaşama destek sağladığını vurgulayan Okşar, 6 yaş üzeri herkese bu terapinin uygulanabileceğini ve sadece gebelik ve kalp pili olan hastalara uygulanamadığını belirtti.

Kilo problemi olanların, ödem problemi olanların, uykusuz problemi olanların, kas hastalıkları olanların, bel fıtığı olanların, huzursuz bacak sendromu olanların kullanabileceği bir terapidir bu Andulasyon teknolojisi diye ifade etti Dyt. Orhan Okşar.

Bu modeldeki cihazın ilk defa Malatya’ya geldiğini belirten Okşar, “Hastayı bu terapiye almadan önce vücut ve kas analiz ölçümü yaptırıyoruz. Yağ, kas oranının ölçümleri yaptıktan sonra terapiye başlıyoruz. Vücudun mezura ölçümleri ile birlikte karın bölgesi, göğüs bölgesi, bacak ve kol bölgesinin ölçümlerini aldıktan sonra terapiye başlıyoruz. Ayrıca her dört seanstan sonra bu ölçümleri tekrarlıyoruz” dedi.

Yorumlar 1
İnceldim 16 Temmuz 2020 23:43

Süper bir pasif jimnastik aleti. Yaklaşık 8 ay önce Diyetisyen Gözde Sultan Şahinoğlu’nun danışma merkezinde (Gözdeform) 12 seans uygulama yaptım toplamda; Üst karında 17 cm, alt karında 13 cm, kalçada 7 cm, bacaklarda 8-10 cm inceldim. Şiddetle tavsiye ederim.

Bakmadan Geçme